跳至

首頁

尾頁

大宅

bb1027,
Thank you! 哥哥是好彩地入到, 今次犧牲了妹妹(三年後又要煩過), 希望無選錯啦....

衷心希望 James 下 round 順順利利入到胡小~! Good Luck!

原帖由 bb1027 於 09-11-23 17:27 發表
禮媽, 多謝你咁有心呀~

candy, 恭喜johnathan入到保圓,真係一身鬆晒﹗

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

原帖由 candybarhk 於 09-11-24 13:59 發表
bb1027,
Thank you! 哥哥是好彩地入到, 今次犧牲了妹妹(三年後又要煩過), 希望無選錯啦....

衷心希望 James 下 round 順順利利入到胡小~! Good Luck!

Candy

哥哥讀得ok,到時妹妹咪可以跟住考,唔算犠牲ge,變咗哥哥係白老鼠 tim

子爵府

喂喂喂 ))))

25/12 - 27/12 你地有無約人呀?

禁止發言

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

原帖由 禮媽 於 09-11-24 15:14 發表
喂喂喂 ))))

25/12 - 27/12 你地有無約人呀?

我等你約囉

男爵府

育兒性格勳章

Candy,
保圓應該都有兄弟姊妹加分既,3年後應該冇問題啦,何況妹妹好ok丫~

禮媽,
我一心都係再戰胡上,不過跨左區,得番10%.... 而家要諗清楚自己區點填先得喇。

珍珠宮

醒目開學勳章

禮媽))):

我地過二千啦,要開新竇啦啦! 

咦....貓姐呢朝忙咩呢?! 唔黎巡,又無催我地搬竇既?!

王國長老

畀面勳章 王國長老

請問"貓姐"是我嗎? (原諒我對號入座, 但真係唔敢當...)
我今日去咗參加東亞運座談會, 剛剛才到家~

唔好意思呀... 其實我並沒有"催"您們的意思~
都只係"提示"一下啫~

愛貓小題示:

此貼文回應數目已過二千, 煩請樓主另開新PART, 以繼續討論. 謝謝!

原帖由 ho_mama 於 26/11/2009 09:51 AM 發表
禮媽))):

我地過二千啦,要開新竇啦啦! 

咦....貓姐呢朝忙咩呢?! 唔黎巡,又無催我地搬竇既?!

子爵府

原帖由 愛貓 於 09-11-26 18:33 發表
請問"貓姐"是我嗎? (原諒我對號入座, 但真係唔敢當...)
我今日去咗參加東亞運座談會, 剛剛才到家~

唔好意思呀... 其實我並沒有"催"您們的意思~
都只係"提示"一下啫~

愛貓小題示:

此貼文回應數目已過二千, 煩請樓 ...

各位,搬咗屋喇

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2767509-1-1.html

子爵府

原帖由 愛貓 於 09-11-26 18:33 發表

咪就係囉,叫老晒,叫 "" 貓貓""嘛

"""唷~~ 加句不喜勿嬲先,想插ge話係可以ge """

首頁

尾頁

跳至