自由報料

跳至

首頁
34567...14

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

!PO 發表於 22-8-5 13:34
哈哈, 返緊工仲未詳細研究, 但頭先睇咗佢條例, 講到明如果用 discount code 就冇咗回贈, 咁其實又唔係真係 ...

discount code冇回贈?我刨下先,我用iherb有入code 78折佢有回贈比我呀
---生命無價,請支持領養---

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

想請教iherb達人,乜係coupon code?我冇支付寶得visa,經shopback買有冇問題?

男爵府

啱啱download咗,喺度亂咁撳中,見到呢個任務呀,有$20咁正轉頭睇吓有咩買先
attach1/tmp/php67X9vv

大宅

IvansweetHeart 發表於 22-8-5 17:07
啱啱download咗,喺度亂咁撳中,見到呢個任務呀,有$20咁正轉頭睇吓有咩買先

...

見到你話有任務,我又開黎睇,見到我都有,揀左盒螢光筆去集運,$14.77人民幣,但賺到$20回贈

attach1_sign/tmp/phpXErO3i
attach2_sign/tmp/phpbNu7xL

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

官方淘寶FB見到,同ShopBack有活動,又多樣野玩

珊瑚宮

youjump 發表於 22-8-5 15:53
想請教iherb達人,乜係coupon code?我冇支付寶得visa,經shopback買有冇問題?

我係見bk有人分享,入左岩規定就有78折,但好似有時限定係使用次數,如果有好多人用過,可能會用唔到

我以前用信用卡,但覺得唔安全,有左支付寶就即轉啦

大宅

需要入邀請碼嗎?

大宅

pochaccohk 發表於 22-8-5 17:52
需要入邀請碼嗎?

如果入邀請碼,介紹人同申請有雙方回贈多$30,不過要完成第一張單夠$120先附合資格

大宅

oceandeepsea 發表於 22-8-5 17:32

淘寶原來有官方facebook,我都無留意添而家去睇下

大宅

虎到金來勳章

oceandeepsea 發表於 22-8-5 17:32

激死我啦,而家竟然註冊有優惠碼送$50,嬲呀,我尋晚join乜都冇
attach1/tmp/php2EatFJ

大宅

虎到金來勳章

pochaccohk 發表於 22-8-5 17:52
需要入邀請碼嗎?

而家入優惠碼送$50呀,你睇睇上面張相

大宅

米子媽媽 發表於 22-8-5 18:09

而家入優惠碼送$50呀,你睇睇上面張相

見到,謝謝(emoji)

大宅

回覆樓主:

原本諗住8月8號先開始試用,見你哋分享原來今日foodpanda有10%回贈,今晚朋友上來無煮叫咗kfc勁抵,本身kfc 有85折,再用foodpanda五六日識食優惠code-$50,再減埋shopback 10%回贈 實際扣晒所有優惠$257 四大三小飽到上心口

attach1_sign/tmp/phpvCvvLN

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

IvansweetHeart 發表於 22-8-5 17:07

...

正,我都睇下有咩啱賺埋呢$20先

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

米子媽媽 發表於 22-8-5 18:07
激死我啦,而家竟然註冊有優惠碼送$50,嬲呀,我尋晚join乜都冇

送$50,我決定用老公電話開多個account我真係好多野網購架

子爵府

meko~ 發表於 22-8-5 15:41
discount code冇回贈?我刨下先,我用iherb有入code 78折佢有回贈比我呀

佢呢度咁樣寫既
不過睇到咁多JM有用discount code都照樣有回贈,咁可以ignore me
attach1/tmp/php49BBNk

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

深夜收貨iherb 搞掂曬d野,半夜落順豐櫃拎,兩支溫和減肥,抗氧化,膠原蛋白,小朋友dha,換購暗瘡膏,計埋回贈$51x,香港可能買到其中二支咋
attach1/tmp/phpFOvnMW

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

!PO 發表於 22-8-6 01:24
佢呢度咁樣寫既
不過睇到咁多JM有用discount code都照樣有回贈,咁可以ignore me

暫時見到入code都有回贈,我對過經shopback或普通買價錢係一樣(暫時睇)唔好急,對對先買穩陣,如果一樣價照經shopback link 去點都無蝕底

大宅

第一次聽呢d,先入佢公司網再買就有回贈?咁容易

珊瑚宮

starstarlittle 發表於 22-8-5 18:02
淘寶原來有官方facebook,我都無留意添而家去睇下

因為 618,雙11,依d大活動,官淘有時會限量放優惠code,所以加定有著數

其實 shopback 都有fb架,可以加定,有咩活動,可以快d知道

首頁
34567...14

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊