使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

第1個叫laichunsin88
係迪士尼做維修
話自己老婆唔理佢
自己要湊住2個仔幾慘幾慘甘
成日send自己d大隻相同JJ相過黎
話自己最鍾意大肚婆同人妻

第2個叫PicnicBoy
又係有婦之夫但出黎周圍撩人玩
本身有玩開民安隊
成日send自己同ex既sex video過黎
話自己床技幾了得
真係覺得佢之前d女伴好慘

第3個叫greatphoto
佢話自己老母好細個死左
缺乏母愛wor
好想約媽媽埋身飲人奶
同send左勁多同孕婦做既片黎
超得人驚
佢twitter叫cutepregnant
專門收集戰利品

講出黎係希望各位姐妹小心
要證據我大把
亦希望樓主可以ban佢地account
唔好害人 破壞人家庭

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Kingskanu 發表於 22-8-31 17:33
係迪士尼做維修
話自己老婆唔理佢

問題係佢地點樣send過黎俾你??

你比左微信或者電話號碼佢地??

我信你講呢幾個人有問題
不要從別人的嘴裡去認識我

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

已通知管理員調查同跟進。謝謝!

盡我一己之力,發放正能量!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係迪士尼做維修
話自己老婆唔理佢

暫時2個禁訪左
attach0/tmp/phpmPWqk9
attach1/tmp/phpwiOUu0

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

係迪士尼做維修
話自己老婆唔理佢

你好,已跟進中,謝謝 !

請國民提高警覺,切勿透露個人私隱資料,如收到滋擾訊息,可聯絡我們 ( 以下是 Helpdesk 連結 )
https://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

大宅

特派員 發表於 22-9-16 09:42
你好,已跟進中,謝謝 !

請國民提高警覺,切勿透露個人私隱資料,如收到滋擾訊息,可聯絡我們 ( 以下是 H ...

但仲有個 laichunsin88未處理wor

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

咁大家要小心

公爵府

crystal媽咪 發表於 22-9-15 22:47
暫時2個禁訪左
有咩用?換個號又哩過。

寶石宮

加菲貓3 發表於 22-9-18 11:58
有咩用?換個號又哩過。

起碼大家對新用户警戒心強啲
1號,2號會員,我已收過佢地多次交友/pm騷擾,我已經貼出版面,再引用佢回覆,所以我就再冇收過

係可出過個會員名再嚟過
所以有d內容太過分嘅,我都已經舉報左。我已經盡左力

加菲貓3    發表於 22-9-18 12:05

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,以上帳戶已被封鎖,謝謝 !

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

佢哋點解會pm咁恐怖
---生命無價,請支持領養---

首頁

尾頁

跳至