自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

唔識都親吻

曾志偉出席《星夢傳奇2》的決賽前回應記者的提問,曾志偉接受訪問時表示不覺得是一件大事:「尋日咁岩我地就一個試魚子醬會,試完魚子醬之後大家傾計,之後有朋友知道我地喺度就帶朋友上黎,就話我朋友生日,佢願望係你能幫佢唱生日歌,咁係禮貌嚟㗎嘛,咁唱完生日歌,錫個面珠登都係禮貌嚟㗎嘛,所以我唔覺得係咩咁大件事。我今日一起身好多人打畀我,我以為咩事呢?原來係咁樣,所以要出黎同大家講。」曾志偉回應《香港01》記者提問時再三表示:「禮貌嚟㗎嘛,我覺得Birthday Kiss大家都係碰下,呢啲係一般禮貌,朋友生日我哋都有送上嘅!同埋我哋慣咗都唔會放上facebook阿,咁但你唔知個傷害性咁大嘅,佢亦都無諗到個新聞咁大嘅,我自己真係唔覺得係一件咁大嘅事。我自己係一個藝人,人哋要求你一齊唱生日歌,其實成日都有,我哋去親生日同結婚人哋地會叫我哋上台一齊唱歌,我自己覺得好閑事。」

原文網址: 曾志偉回應親吻黎峇菈純為禮貌 強調本身不認識她 | 香港01 https://www.hk01.com/article/821 ... utm_medium=referral

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Mm233 發表於 22-10-2 23:00
唔識都親吻

曾志偉出席《星夢傳奇2》的決賽前回應記者的提問,曾志偉接受訪問時表示不覺得是一件 ...
係囉,識既咪…………..
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

唔識都啜咀

首頁

尾頁

跳至