自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

男爵府

吸塵機 發表於 22-11-15 15:26
呢種感覺令我好難受,尤其初初拍拖嗰陣佢明明對我好熱情,但依家。。。而我,就一直都係咁鐘意佢,對佢就冇 ...

早d知仲好啦,快d搵過一個更好的。感情是雙向的,既然佢都開到口,你傷心是難免,但好過佢一腳踏2船呀。

珍珠宮

樓主,好奇你幾多歲?
如果中學生日日連體嬰,好正常
男兒志在四方,吾通日日夜夜痴住就叫愛咩?吾駛搵食咩?

諗清諗楚你係鐘意人地啲乜先?

子爵府

回覆樓主:

及早抽離吧,一齊半年已經咁,往後唔會好

子爵府

吸塵機 發表於 22-11-15 18:21
回覆 IamDirector 的帖子

同佢一齊我好自卑,一直都覺得自己唔及佢心目中嘅女神,我好憎嗰個女仔,但我又 ...

點解要同人比,各人有各人長短處,唔洗睇唔起自己喎

大宅

女追男從來都係唔矜貴
未結婚分手都好

複式洋房

回覆 20091223 的帖子

係我第一個男朋友嚟,當初一齊佢都幾緊張我,但後嚟就愈來愈淡,呢種反差令我好難受

珍珠宮

吸塵機 發表於 22-11-15 18:44
回覆 20091223 的帖子

係我第一個男朋友嚟,當初一齊佢都幾緊張我,但後嚟就愈來愈淡,呢種反差令我好難受 ...

其實一開始女追男,男通常也不珍惜,向前望,找個真正愛你的人吧!

珍珠宮

2023年兔年勳章

吸塵機 發表於 22-11-15 16:00
回覆 tung0409 的帖子

我係要喺床上面至感受到佢對我嘅「愛」,所以令我成日都好想同佢上床,咁係好唔正確 ...

既然你都知,走啦!

複式洋房

各位,我唔知點先可以調整到自己,點先可以放手?

水晶宮

呢種感覺令我好難受,尤其初初拍拖嗰陣佢明明對我好熱情,但依家。。。而我,就一直都係咁鐘意佢,對佢就冇 ...

好好上一課,重新愛下個
我覺得你自己都唔適合呢個男友
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

你已經比人嫌棄, 趁仲有D自尊, 自己離開啦。 唔通等明掃把拍咩。

水晶宮

Moonlight819 發表於 22-11-15 18:49
其實一開始女追男,男通常也不珍惜,向前望,找個真正愛你的人吧!

女追男都唔一定不珍惜,只係初初拍拖就怨婦咁款,比我都驚
所以我贊成 搵個佢愛你多d既男人
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

2023年兔年勳章

吸塵機 發表於 22-11-15 18:59
各位,我唔知點先可以調整到自己,點先可以放手?

真係靠時間去淡忘,一定刪除有關佢嘅聯絡方法、唔好見佢等等。
你拖得越耐,結果只是浪費時間。
直接同佢講分手(講唔出,唔緊要,你行動上對方已經明,反之一樣)

子爵府

回覆樓主:

你點知佢鍾意個女仔?

複式洋房

咁你都好清晰呀,知道佢根本都唔鍾意你,咁咪快啲斬算啦

侯爵府

吸塵機 發表於 22-11-15 16:00
回覆 tung0409 的帖子

我係要喺床上面至感受到佢對我嘅「愛」,所以令我成日都好想同佢上床,咁係好唔正確 ...

坦白果句,床上果下緊張,唔係真正嘅愛同緊張。
你睇新聞都見到,男嘅同死物都做到,當時佢都一樣咁緊張件死物。唔好意思,令你心傷,但係真實的。

水晶宮

唔知你地實際情況,係佢真冷落你定其實你轉左牛角尖

但其實男人好似小朋友,有些三分鐘熱度,同埋你愈迫佢,佢就想好似捉依因咁走遠d。反而你有自己生活,大家都保持社交距離,佢又會想捉緊d。

所以無論係點,比d空間自己,唔好圍住佢轉,然後你會發現小別勝新婚的道理

男爵府

男人唔需要你愛他 他們只想找到一個懂他的人
想男人越來越愛你 要學識 認同 支持 讚美
做到佢嘅靈魂伴侶

每次見面有唔同嘅造型 男人鍾意新鮮感

男爵府

吸塵機 發表於 22-11-15 18:18
回覆 廷廷媽 的帖子

事到如今,就算我有唔開心,佢都唔會氹我,仲話佢冇咁嘅餘力去安慰我,就算我有唔舒服 ...

唔舒服都仲要比面色你睇,唔洗要啦!對自己好d早日抽身,搵到下一個就自然好快忘記佢了

複式洋房

回覆 Crystalivy 的帖子

佢好多前喺我面前大讚呢個女仔,不過人地有個拍拖多年嘅男朋友佢地之前亦有一齊做project,佢亦都好欣賞呢個女仔嘅才幹
呢個女仔把聲又溫柔,又大方得體,我只不過係就手,同埋冇拍拖,所以當初我男朋友至退而求其次揀我
而我有次話有人話你鐘意呢個女仔喎,佢係冇否認到,可想而之了

首頁
23456...9

尾頁

跳至