自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

複式洋房

回覆 唔係細路 的帖子

佢真係好抵死,諗返起有次我唔舒服,提早幾個鐘同佢講話我唔舒服今日唔出街喇,佢就嬲足三日最後提出分手,當日我冇理佢,之後再聽佢電話佢又當冇事咁款仲有,其實佢個個月都提出分手,我初時都俾佢嚇親,喊晒,後來最近我冇俾反應佢,佢又自己喊晒口打電話嚟道晒歉
至於打電話,佢鐘意嘅就打過嚟,唔鐘意嘅全日消失都試過(連WhatsApp),根本就係對我呼之則來揮之即去,我就係做佢接線生

男爵府

不如大家坐低傾下啦,唔岩就分手啦。
否則只會越踩越深

複式洋房

吸塵機 發表於 22-11-15 20:08
回覆 唔係細路 的帖子

佢真係好抵死,諗返起有次我唔舒服,提早幾個鐘同佢講話我唔舒服今日唔出街喇,佢就 ...

呢刻你同佢分手,我保證你有下一個時就會完全覺得自己同佢分手係非常對既選擇,拍拖點解要拍到咁委屈自己?呢個世界大把好男人,搵個佢愛你多過你愛佢的先係明智啊

男爵府

吸塵機 發表於 22-11-15 20:08
回覆 唔係細路 的帖子

佢真係好抵死,諗返起有次我唔舒服,提早幾個鐘同佢講話我唔舒服今日唔出街喇,佢就 ...

咁呢個…係極品黎,恭喜你甩難! 就算比你同佢結到婚,睇怕長遠都唔會幸福

樓主要好好裝備自己,最緊要有自信,唔洗羨慕其他女仔有咩好既,你都自然有自己優點的,遇到合適既人會識得珍惜你,加油!

珍珠宮

回覆樓主:

其實我唔明,一個男人俾唔到自己安全感同快樂,咁究竟係中意佢D乜?
純粹就係中意佢?
女人下半生幸福,真係好睇揀左個咩伴侶~點解仲要咁樣作賤自己?

複式洋房

回覆 kkk1029 的帖子

我就嚟30歲了,佢係我第一個男朋友,唔知30歲打後仲可唔可以遇到好男人,感覺上我已成爛茶渣

複式洋房

回覆 唔係細路 的帖子

多謝你,佢收咗工WhatsApp在線都唔搵我,明明係佢自己話會打俾我,我根本就係做一個等佢嘅接線生,好失望,我唔再等了,個心好難受,同佢一齊半年了,對我冷淡嘅反差令我極難受

複式洋房

回覆 做個靚太 的帖子

要承認嘅係,我係鐘意佢外表,樣子同身型都好好,而我⋯⋯就極普通,我諗從來都冇人會諗到我竟然可以追到佢

複式洋房

回覆 Nicole256546 的帖子

其實之前我地都會坐底同大家講吓對方有啲咩做得唔好,佢永遠都話我冇嘢做得唔好,而我講咗佢啲唔好嘅出嚟呢,佢就會發到好大件事,而要係去到嗌交佢至會講佢原來憎我啲咩嘢,咁好心佢就唔好收收埋埋喇,而佢憎我嘅嘢,原來就係當佢唔開心時,佢話佢好憎我問佢為咩事唔開心,大家點睇?我當時聽到都覺得好心痛,原來我對佢嘅關心係令佢咁憎厭,可能我生得樣衰,至冇好似佢心目中嘅女神咁,會得到佢珍惜

珊瑚宮

請自愛

珊瑚宮

吸塵機 發表於 22-11-15 20:31
回覆 做個靚太 的帖子

要承認嘅係,我係鐘意佢外表,樣子同身型都好好,而我⋯⋯就極普通,我諗從來都冇人 ...

男爵府

吸塵機 發表於 22-11-15 20:24

我就嚟30歲了,佢係我第一個男朋友,唔知30歲打後仲可唔可以遇到好男人,感覺上我已 ...

咪咁啦,好肯定佢絕對唔係Mr. Right 。 30 歲,如果妳係想結婚嘅話就早走早著,唔好浪費自己寶貴嘅時間!啱嘅人唔係咁嫁,妳遇到下一個就會知道宜家嘅自己好傻,比啲自信自己!

伯爵府

回覆樓主:

要學識自愛
他不值得你為他付出
愛情是冇得免强
其實你心中已有答案
不要為了不甘心
去挽留一段失去愛的情感

男爵府

吸塵機 發表於 22-11-15 15:48
回覆 sinia0808 的帖子

半年了

唔好浪費自己時間。快d揾下一位啦!

子爵府

吸塵機 發表於 22-11-15 18:59
各位,我唔知點先可以調整到自己,點先可以放手?

做個貴facial,剪個靚髮型
做按摩
食個靚tea
目的令自己開心

進修自己、做義工
睇書啟發令自己多點智慧

重點:同佢講分開、唔好再比free lunch佢
唔好欲拒還迎
比返自尊自己

唔洗嘈交唔好做怨婦平靜分開

珍珠宮

吸塵機 發表於 22-11-15 15:26
呢種感覺令我好難受,尤其初初拍拖嗰陣佢明明對我好熱情,但依家。。。而我,就一直都係咁鐘意佢,對佢就冇 ...

咁走得啦,留返d專嚴比自己,離開呢啲揸男先會搵到好男人

男爵府

回覆樓主:

睇佢對你嘅態度根本就冇諗住同你長線發展,揾你zip下時間打下友誼波。佢心裡面一定係當你自己送上門,唔會珍惜。不如你型啲飛咗佢啦!唔好俾佢飛!

珍珠宮

好媽媽勳章

吸塵機 發表於 22-11-15 20:24

我就嚟30歲了,佢係我第一個男朋友,唔知30歲打後仲可唔可以遇到好男人,感覺上我已 ...

今時今日女人30歲唔係爛茶渣。大把3字頭,甚至到4字頭的女士都keep得好好。

睇你的描述,你男友完全唔珍惜你,繼續同佢一齊你只會繼續痛苦。只不過短短半年時間,佢就已經對你的「愛」淡了,有少少覺得當初佢只係貪新鮮。如果你控制到自己抽身,試吓搵啲其他的興趣或事情來做,試吓1-2星期唔好同佢約會。你忍的話,最好同佢分手添!不過如果2個人在同一間公司工作,我覺得會好尷尬。

珍珠宮

好媽媽勳章

lovelykitty 發表於 22-11-15 20:47
咁走得啦,留返d專嚴比自己,離開呢啲揸男先會搵到好男人

「離開呢啲揸男先會搵到好男」~
同意啊!
如果係道德觀念重的男士,見到樓主有男朋友就未必會示愛或出手搶人女朋友,所以樓主你如果想有一個愛自己的男朋友,真係要有「捨」先有「得」,應該要主動分手離開呢段關係,放生自己。

伯爵府

回覆樓主:

其實樓主有無審視過雙方有咩問題呀?冰封3尺……樓主由始至終都無具體講點相處喎,會唔會有d野無講呀?

首頁
34567...9

尾頁

跳至