烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

想父親節去食, 大家最近有幫襯嗎?可否報料?

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

前兩天去過, 我個人覺得貴及唔好食, 我喜歡食生毫&海鮮都唔得, 甜品嘛嘛哋, 其他只可以說ok啦.
DoDoDo

大宅

我覺得都唔錯丫..不過就真係貴左d

伯爵府

剛剛食左,因為今日老公生日,老公之前都食過幾次,覺得好食,雖然價錢貴左d,但今日老公反而話食物味道質素已經無之前咁好,下次試過第二間喎!

世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我多數去食lunch,因為太多野食, 下個星期book左, 最鍾意食巴拿馬火腿

大宅

好媽媽勳章

我都book左父親節去食啦, 食8:30 $398+10%

水晶宮

回覆 1# 豬豬蛋 的文章

我啱啱book 咗30號 ($468 + 10%), 而家睇到呢度d comments, 要同老公商量吓!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

我都係多數食lunch buffet
食物款式好多
我地好鍾意食果度d粥

大宅

好媽媽勳章

剛食完回來, 食物款色多, 人很多, 但真的好像沒以前好食, 但都ok, 因今晚價錢不算太貴, 仲有駕模型車送, 囝囝好開心.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我多數下午去, 坐得幾舒服, 食物都ok。

禁止訪問

水晶宮

同意!
我今晚食咗, 魚生真係好唔得, 生蚝普通(我老公評語), 其它食物完全唔精, 下次唔會再去.
原帖由 kaka427 於 09-6-26 10:30 發表
我就覺得一味得個多字
d野完全唔精

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

首頁

尾頁

跳至