美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

其實要打幾次先有效果?邊間打好?

子爵府

RRain 發表於 23-3-14 12:34
其實要打幾次先有效果?邊間打好?

我打左12次
其實打左6次之後已經明顯無咁紅
我係B記打,但佢都愈來愈貴,只係唔太hard sell好
我都想轉

複式洋房

Robinrobinrobin 發表於 23-3-14 13:08
我打左12次

咁每次打完會唔會又紅又腫?

子爵府

RRain 發表於 23-3-14 15:38
咁每次打完會唔會又紅又腫?

又無wor
因為我都好紅下,咁打果時真係幾痛既,但無腫,係會乾,因為都係laser黎,打前打後都要做好保濕

複式洋房

Robinrobinrobin 發表於 23-3-14 15:40
又無wor
因為我都好紅下,咁打果時真係幾痛既,但無腫,係會乾,因為都係laser黎,打前打後都要做好保濕
...

咁你宜家冇再紅?知唔知打幾多度數?

子爵府

RRain 發表於 23-3-14 16:11
咁你宜家冇再紅?知唔知打幾多度數?

幾多度我唔知呀
我本身仲有少少敏感皮膚,所以有少少紅
但無好似以前咁,都唔覺有反彈返

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

打完會好乾

複式洋房

sodababy 發表於 23-3-14 20:43
打完會好乾

咁有冇退到紅先?最緊要見到效果!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

RRain 發表於 23-3-14 20:58
咁有冇退到紅先?最緊要見到效果!

我打咗一次 效果不太明顯 我主要去印

子爵府

ChristNan 發表於 23-3-14 17:09
宜家幾多錢次

我打完12次好左好多,呢年幾都無打呀
我之前見佢有時有promo 6千幾6次?咁上下,唔太肯定

因為佢有分2個頭,一個打淺層一個打深層,promo果時買既package 通常會做晒2個頭,抵d全面d

複式洋房

sodababy 發表於 23-3-14 21:37

打一次其實應該唔會夠

複式洋房

Robinrobinrobin 發表於 23-3-15 00:33
我打完12次好左好多,呢年幾都無打呀
我之前見佢有時有promo 6千幾6次?咁上下,唔太肯定

係唔係次次幫你做哂2個頭

象牙宮

Q1064nm全面去斑激光 單次收費 - $960不限發數 保證打足3...Super Long Pulse 2940nm & 1064nm

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

sodababy 發表於 23-3-14 21:37

印=色素沉著。
532nm 打左色素[較深同較實]嘅淺層色斑,
再做1064nm打其餘嘅色素,打到起微微紅痧。經過兩次激光去斑。
人地拖長。使消費者付更多錢。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

ChumnLO_FB 發表於 23-3-15 05:58
係唔係次次幫你做哂2個頭

我買果隻package 係
你買果時問清楚係咪做晒2個頭

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

Robinrobinrobin 發表於 23-3-14 13:08
我打左12次

八卦問吓EXCEL V+同M22係咪同類嘢?要打咁多次?我覺得M22效果唔錯喎,係打鼻翼微絲血管位會痛啲

利申:我未去過B記,我喺香港心打M22

子爵府

牛牛牛牛 發表於 23-3-16 13:11
八卦問吓EXCEL V+同M22係咪同類嘢?要打咁多次?我覺得M22效果唔錯喎,係打鼻翼微絲血管位會痛啲

利申: ...

M22我未打過呀
打幾多次先有用應該睇本身個情況有幾嚴重啦
因為我係好紅,紅到次次買skincare d BA都話我真係好紅,佢一個package 6次
打完身一個package 其實我自己日日照鏡就唔覺,但朋友同熟既BA話我好左好多

然後佢再出promo我又再買多次package 所以 total 打左12次

我打微絲血管反而覺得還好,係兩邊面紅既位真係痛,之前其他clinic 醫生都有講過你愈紅就愈痛,所以我頭幾次好痛,打完係出晒汗,後來第二個package打果時因為已經改善左,就覺得個痛感還好

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

Robinrobinrobin 發表於 23-3-16 20:29
M22我未打過呀
打幾多次先有用應該睇本身個情況有幾嚴重啦
因為我係好紅,紅到次次買skincare d BA都話我 ...

你面會唔會紅到見到微絲血管?我係見人話M22可以打到荷爾蒙斑同玫瑰痤瘡先試,我本身就唔算好紅,但就比一般人紅,熱出汗呀、行一陣或激動少少就紅晒,特別係個鼻同附近面頰位,我本身去香港心打斑,不過個PLAN可以轉做埋其他機,所以我就做埋M22

我覺得打完係即時白咗,微絲血管最明顯,不過真係痛,每次打鼻翼位我痛到腳都縮一縮PICOWAY打斑變咗R痕咁,係730頭先有少少感覺 (對比M22)

水晶宮

牛牛牛牛 發表於 23-3-17 10:35
你面會唔會紅到見到微絲血管?我係見人話M22可以打到荷爾蒙斑同玫瑰痤瘡先試,我本身就唔算好紅,但就比一 ...

我情況同你好似,我都係平時唔算紅,但熱、運動完、沖完涼、激動,就會忽然好紅。我本身用skincare斑已經凊左8成,打埋laser再淡d,但仲有d唔均勻膚色(荷爾蒙斑)喺太陽穴、額髮際和腮骨位。打過2次 Excel V, 可能係分別喺2間試做 (都過千一次),但唔覺有退紅效果,仲比普通laser乾。最返又想搵Excel V或M22打,希望整體膚色可以再均勻d和冇咁易紅。你打左幾次M22呢?

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊