自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

請問副學士交左留位費。但jupas未放榜。是不是應該到放左時先申請學費資助?

因為我見副學士哪邊又話要7月26到27號申請延期交學費餘款。但26,27號都未放榜。請問有沒有有經驗的。謝謝

公爵府

牛年勳章

應該要自己俾左留位費5000先, 第日申請, 批發, 要九至十月什至再耐的

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

CMMANDY 發表於 23-7-22 20:47
應該要自己俾左留位費5000先, 第日申請, 批發, 要九至十月什至再耐的

留位費5000已交。之後交是學費
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

公爵府

牛年勳章

mcdullyiu 發表於 23-7-22 21:28
留位費5000已交。之後交是學費

自己交左先, 第日申請, 搞都要時間和程序

侯爵府

醒目開學勳章

mcdullyiu 發表於 23-7-22 20:41
請問副學士交左留位費。但jupas未放榜。是不是應該到放左時先申請學費資助?

因為我見副學士哪邊又話要7月 ...

好似係可以申請延期交學費,因亞女當年都交咗 $5,000, 到 jupas 放榜收咗,我就去申請退回 $5,000

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

全數要自己交咗先,申請借貸要等

珍珠宮

abbytang 發表於 23-7-22 22:33
好似係可以申請延期交學費,因亞女當年都交咗 $5,000, 到 jupas 放榜收咗,我就去申請退回 $5,000
...

咁當時你有申請延期嗎?謝謝

侯爵府

醒目開學勳章

mcdullyiu 發表於 23-7-23 11:22
咁當時你有申請延期嗎?謝謝

我記得有架,佢有mail 通知

珍珠宮

abbytang 發表於 23-7-23 11:35
我記得有架,佢有mail 通知

謝謝你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊