美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我剛試做咗一次FractionalCO2, 只打個鼻, 打得都勁, 而家等甩皮, 暫時覺得幾好, 等睇效果,想試埋M22,如果買5次, 平均$1400一次, 會做三個鏡片, 第1係美白嫩膚,2係刺激膠原,3按客人需要選擇, 請問價錢okay 嗎?

伯爵府

bbbchoco 發表於 23-11-26 17:28
舊果部舊電壞壞地,入定貨
我都有一部, 每次用都會敏感, 用咗幾次就放埋一邊, 一年後攞返出嚟就叉唔到電,壞咗喇,頭尾用唔到四次

伯爵府

asweetmom 發表於 23-11-27 01:00
你用NuFACE的敏感是怎樣的呢?
我本身有頭皮濕疹, 每次用nuface, 頭皮又返發, 我估頭皮同面係同一塊皮, 一發就好㾗同甩好多頭髮

伯爵府

greentea000 發表於 23-12-2 23:33
我估計你係美容師做?咁$7000/5次M22光子我覺得有啲貴。

正路唔係首先考慮價錢,而係呢5次M22光子佔你全 ...
我做完第一次FractionalCO2半個月有多, 肉眼睇到毛孔有小小改善,痛感都好大,自問自己都好忍得痛,打完都留哂眼水,要成星期去修復,美容師話大約5次為一個療程, 4至6個星期打一次,咁我可能嚟緊會做FractionalCO2 先,我覺得自己有毛孔, 鬆弛, 微絲血壓要改善, 毛孔應該係最礙眼,2025年先考慮其他醫美

伯爵府

asweetmom 發表於 23-12-5 23:02
你打fractional co2 laser之前需要敷麻嗎?
無打呀, 真係痛到流眼淚, 打完個鼻好似蓋印章咁一個個點點紅印

伯爵府

祝大家新年進步, 皮膚越來越靚

伯爵府

祝大家身體健康, 龍年行大運

伯爵府

greentea000 發表於 24-4-4 17:35
諗起lotion plus要補貨,萬寧無咗,唔係缺貨?!

我本身有櫻桃疹, 搽咗lotion Plus, 好似嚴重咗, 亦有可能係年紀大嘅關係,手臂多咗好多細細粒紅色點點, 好密集,連我個friend好耐冇見我隻手臂,都話嘩你隻手臂做乜嘢咁多一點點紅色嘅,問過香港美容院好貴, 想問下,如果響深圳有冇醫院介紹?可以平啲打走去, 都有諗過去深圳港大醫院睇下

伯爵府

greentea000 發表於 24-4-13 13:55
仲有幾多人堅持早C晚A?
我都係早c晚a, 另外我睇咗醫生, 佢話應該係遺傳, 年紀大就會越來越多紅點出現

伯爵府

greentea000 發表於 24-4-16 16:52
基本上都係醫生面診後建議用咩方案,麗格一般唔會開藥,暗瘡問題通常打光子/做水楊酸,輔助照紅藍光。

我 ...
而家天氣一熱, T字位出好多油, 毛孔即時大哂有黑頭, 已經用緊Paula's choice 水楊酸精華, 但係都出油, 請問有咩野可以控油, 天氣凍嘅時候個鼻真係毛孔冇咁大

伯爵府

講開買樓, 我而家啲錢都係做定期, 自住樓已供完, 係兩個人名, 買咗啲股票都係蝕錢多, 做定期其實追唔到通脹,都諗緊好唔好買層樓嚟收租呢?之前因為兩個人名,要畀雙重印花稅, 所以到而家都未買

伯爵府

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
greentea000 發表於 24-5-25 20:02
呢幾個下個月再買,反正淘寶618玩到20/6。
請問畢生之研維c點可以買到咁平嘅? 唔該

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊