美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

幫襯咗呢間美容院4年,但原來係呃舊客,益新客。同個friend Join咗個脱毛plan,轉個頭出個平5倍既plan俾人。問佢地CS竟然淨係話多謝你既意見,即刻同friend unfollow ig。再問佢地幾個既客人,原來呢啲嘢唔係第一次發生,試過sell完轉個頭再平咗,所以去呢間千奇唔好俾佢地哄到買plan。我地黎緊會一齊出多啲post,等多啲人知原來呢間係用promotion價去哄你去,到你做咗舊客就會呃你買貴啲既plan,然後人地買就會平啲,完全係海鮮價。有啲客話我聽,喺reception聽過個staff sell唔掂就問係咪價錢問題,再即整另一個平啲既combo俾佢

象牙宮

joannexx 發表於 23-8-26 10:53
幫襯咗呢間美容院4年,但原來係呃舊客,益新客。同個friend Join咗個脱毛plan,轉個頭出個平5倍既plan俾人 ...

love share beauty黑店›
總結是什么?

9成 美容行業: 海鮮價
sell 貴價唔掂,即整另一個平啲既combo俾佢。同保險行業沒分別。
舊客就會呃你買貴啲既plan,新客就平5倍既plan oh i see

想問 平 treatment,
是否 發數/條數做不足。 一半, 能量, 深度, 時間。明明須打 30分 儀器, 成了10分鈡儀器
音波條數施打不夠,或少條數施打面積,單點面積加熱度不夠總能量累積不足,當然效果不顯現

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

幫襯咗呢間美容院4年,但原來係呃舊客,益新客。同個friend Join咗個脱毛plan,轉個頭出個平5倍既plan俾人 ...

係邊度?

洋房

美容黑店
Deesse Switzerland 都係

複式洋房

世界乜都有 發表於 24-5-6 15:37
美容黑店
Deesse Switzerland 都係

好多都係咁

洋房

sindymomo 發表於 24-5-6 15:40
好多都係咁

而家ig shop 賣mask HKD630 得8片 serum 一盒HKD720
用落同藥妝店無分別
仲話優惠HKD700 一套mask + serum 咁即係之前賺一倍啦
個價咁大咬

成份之前都被質疑⋯又話原材料瑞士香港化驗
個report 寫住”中華人民公和國2015年版”
上年先出2015 年標準係咪伏先

原來賣衫都係淘寶嘅一倍價
買嘢之前要research 下先
錢搵得咁辛苦
JM 小心唔好中伏
attach1/tmp/php7yqJQV
attach2/tmp/phpeyhEiI
attach3/tmp/phpDaFTKu

首頁