影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ChammyMAMA 發表於 24-1-23 13:52
可能我太遠喇~本來想買貴少少,但我夜晚先入到去買,應該都唔會有前排,所以買最多坐位嘅$1099,今晚“相 ...

水晶宮

回覆樓主:

等我呢個八卦媽咪update吓,阿女又飛咗去首爾睇聽晚,頭先見佢ig story po放煙花,原來有得加錢,上郵輪(唔知有冇作大,定艇)出海睇呢個add on event,又手燈又周邊,務求賺盡fans錢
今次會齊人,即13個

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bmuimami 發表於 24-4-26 19:48
等我呢個八卦媽咪update吓,阿女又飛咗去首爾睇聽晚,頭先見佢ig story po放煙花,原來有得加錢,上郵輪( ...

好開心呀~唔知我有無機會睇到齊人呢
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

水晶宮

ChammyMAMA 發表於 24-4-26 19:58
好開心呀~唔知我有無機會睇到齊人呢

話未好返晒,但係會照出席?(我分唔到邊個)問佢又唔係即刻覆!
好似話暑假會來香港呀係咪?因為佢有幾團男團追開我唔記得係邊團

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bmuimami 發表於 24-4-26 20:10
話未好返晒,但係會照出席?(我分唔到邊個)問佢又唔係即刻覆!
好似話暑假會來香港呀係咪?因為佢有幾團 ...

未有收到風嚟香港呀,上個月嗰2場,隊長同淨漢都唔係全部跳曬,有時會企埋一邊,有時會企後面揮手,un下咁~
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊