在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-11-3 10:10
但係其實如果我放假又冇個喎,我估我可能係好攰囉,因為放工仲要做第二份工
...
或者睇下有冇半日工, 時間好安排D

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大小同價 發表於 23-11-3 10:15
或者睇下有冇半日工, 時間好安排D

半日得嗰4-5000。講真,而家我負擔好重。管理費又話加,差餉又冇減免

侯爵府

good morning

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-11-3 09:53
今早量過139/87,係未都高呀

血壓

用呢條片講既方法量下先,都仲係高先睇醫生啦~

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-11-3 10:10
但係其實如果我放假又冇個喎,我估我可能係好攰囉,因為放工仲要做第二份工
...

禾茅事茅乾嘟可以巧膠哇...拔,里呢款應該係職業柄,躺平應該茅事

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-11-3 09:56
我問家姐,佢話睇年紀,我呢個年紀可以寛限高少少,不過留意住,可以高過150先睇e生
...

可胡可以,幫忙問下,內科醫生可以照腸鏡嗎? 睇左個內科醫生,話叫禾照腸鏡,禾叫企寫紙,企話企可以做噃..拔,難忍就query ED一般械外科或腸胃科ec做架麻.......

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

99-01 發表於 23-11-3 10:31
good morning

早晨9

雲母殿

99-01 發表於 23-11-3 10:32
血壓

我一陣方便先睇

雲母殿

99-01 發表於 23-11-3 10:33
禾茅事茅乾嘟可以巧膠哇...拔,里呢款應該係職業柄,躺平應該茅事

之前我返下晝晏起身精神好好多㗎,可能真係返半日會好啲又唔會怕悶,不過早幾年始終後生啲可能有唔同

雲母殿

99-01 發表於 23-11-3 10:37
可胡可以,幫忙問下,內科醫生可以照腸鏡嗎? 睇左個內科醫生,話叫禾照腸鏡,禾叫企寫紙,企話企可以做噃..拔, ...

問左,等覆

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-11-3 11:27
之前我返下晝晏起身精神好好多㗎,可能真係返半日會好啲又唔會怕悶,不過早幾年始終後生啲可能有唔同
...

會架! 禾 e+ 話豬企, 茅貢上森扮公, 個感覺嘟胡同架..如果真械頂胡順可能真械要轉hea do 架啦

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-11-3 11:27
問左,等覆

謝謝 個 ec 械 內外全科筆葉, 之後內專院屎貢既哥里囉

雲母殿

99-01 發表於 23-11-3 11:46
會架! 禾 e+ 話豬企, 茅貢上森扮公, 個感覺嘟胡同架..如果真械頂胡順可能真械要轉hea do 架啦
...

因為我之前返下晝我九點幾先起身㗎,瞓多一個鐘又唔同啲

雲母殿

99-01 發表於 23-11-3 11:47
謝謝 個 ec 械 內外全科筆葉, 之後內專院屎貢既哥里囉

其實搵返專科又真係好啲嘅,尤其是如果你有懷疑嘅話

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-11-3 11:48
因為我之前返下晝我九點幾先起身㗎,瞓多一個鐘又唔同啲

exact7ly

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 23-11-3 11:49
其實搵返專科又真係好啲嘅,尤其是如果你有懷疑嘅話

panel 哇.... 要 $$ 同胡要$$既分別 禾胡色架,難忍問咋...

都可以搵返外科既panel既,但就要再搵過其他e生寫紙囉

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 23-11-3 09:23
早晨2,我呢排放工有啲頭痛,琴晚量血壓,左133/84,右143/84,係未有d高呀?
...

係屬偏高,要留意啦!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

雲母殿

99-01 發表於 23-11-3 11:51
exact7ly

不過淨係返下午嗰幾個鐘,都未夠,我交差餉管理費

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊