自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

bb2 發表於 23-12-9 10:03
塔羅牌唔需要出生資料架,我諗係因為樓主手法問題。我相信樓主原意係好既,諗住自己學有所成,幫下bk Jm解 ...

要比時間吾系塔羅Jm, 好似系另一個奇門盾甲post, 塔羅Jm好用心解加,不過d人真系煩,問一生運程甘,人地點會答得切,至於迷吾迷信睇自己加者,有d成日將自己果套加系人身上,要杜絕迷信甘生肖運程都吾應該存在啦

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

littlefunpig 發表於 23-12-9 11:47
我覺得果位樓主無計咁多
純粹開牌見乜講乜

塔羅係講直覺,我話計嘅係開星盤睇性格,要續個星座位去對,邊個星座坐邊個位,偏多偏少麵有分別,所以非常費神。

玩塔羅都攰架,雖然係直覺,但要集中精神,正式應該要面對面,占牌人同當事人有交流先準。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

免費喎,咪咁天真啦,志在r生意咋

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

angiehouse 發表於 23-12-9 11:49
要比時間吾系塔羅Jm, 好似系另一個奇門盾甲post, 塔羅Jm好用心解加,不過d人真系煩,問一生運程甘,人地點 ...

塔羅只能問目前或就近少少嘅嘢,唔係預測未來,而且好大程度上係要睇問嘅人嘅意願,問問題都有限制。

翡翠宮

angiehouse 發表於 23-12-9 11:49
要比時間吾系塔羅Jm, 好似系另一個奇門盾甲post, 塔羅Jm好用心解加,不過d人真系煩,問一生運程甘,人地點 ...

我見佢真係好有心機,牌都影埋出黎 d人話迷信係因為佢地無真正認識過呢d學問,生肖運程嘛…. 自從學左八字之後我反而唔會睇

王國長老

bb2 發表於 23-12-9 11:44
其實當時我都有諗過提樓主我自己都係自學八字紫微果d,開頭真係好想幫人睇試 ...

所以一向都有人話天機不可洩漏,呢樣真係,我有個好有天份嘅朋友,算咩都準,佢年少氣盛,見人講得無寧兩可,佢會直接話人呃飯食,拆人招牌,後來有個老人家(係做算命嘅) 苦口婆心勸佢,叫佢唔好幫人算,要算都只能講最多5成,否則會反噬,佢從此收山。

珍珠宮

bb2 發表於 23-12-9 11:56
我見佢真係好有心機,牌都影埋出黎 d人話迷信係因為佢地無真正認識過呢d學問,生肖運程嘛…. 自從 ...

當趣味性去研究我覺得無問題,各有所好,有時問下會比到你一d啟示,吾沉迷就得,神棍否就睇人(通靈2有個女仔話read 到動物個心又吾準就話動物講大話我就覺得好神棍)

公爵府

一開始講免費就知揾食啦。
呢啲招數技倆真係貪心嘅人先會中招

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

my005 發表於 23-12-9 10:11
問題出於佢留IG 同FB,最最重要既係,佢話之後算既人要"科水"先得。

科水=俾錢啦﹗

原來係另有目的既

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cbeyond 發表於 23-12-9 11:12
唔好咁天真, 香討大把搵生意。
香討係默准咁做

又咁,香討好多年前,我都試過俾人測既。無SELL任何野,亦無後續既,佢地仲好好,鼓勵我添。

(不過,對照返,唔準既。)

當然,試刀試到咁上下,當然係要揾食啦。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

my005 發表於 23-12-9 12:12
又咁,香討好多年前,我都試過俾人測既。無SELL任何野,亦無後續既,佢地仲好好,鼓勵我添。

(不過,對 ...

咁JM你好彩啫, 無後續
香討版主私下講過佢地唔會阻人搵食, 否則無人流, 只要唔太過分就可以。

男爵府

my005 發表於 23-12-9 10:11
問題出於佢留IG 同FB,最最重要既係,佢話之後算既人要"科水"先得。

科水=俾錢啦﹗

睇完一次無再入, 原來有潛規則出埋

男爵府

my005 發表於 23-12-9 10:17
你同奇門遁甲個POST 撈亂喇。

我都撈亂咗, 淨係記得有個post 要諗一個日前時間問嘢 咁奇門遁甲個post有冇close?

翡翠宮

rose-mag 發表於 23-12-9 12:00
所以一向都有人話天機不可洩漏,呢樣真係,我有個好有天份嘅朋友,算咩都準,佢年少氣盛,見人講得無寧兩 ...

我而家都唔敢幫人睇請問下幫屋企人睇又怕唔怕

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

夕張蜜瓜 發表於 23-12-9 12:23
我都撈亂咗, 淨係記得有個post 要諗一個日前時間問嘢 咁奇門遁甲個post有冇close?
...

無封呀,仲見到。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔係話佢唔準,只係講個別例子
我唔太信 50/50,呢d 係捉心理
我做女果陣 同個男友拍左6差不多7年拖,若即若離 mami 又成日嘈 拖咁耐唔結婚 冇架啦 比壓力我,咁我 ma同我走去問卜
果個人話:鏡花水月唔係真命天子

我同我大哥講,大哥:順風順水 點會走去問,問得一定有問題,佢咁講唔出奇喎,仲要同佢拍左差不多7年 基本上 敏感關口,唔結就分架啦!
咁事實上,我地最後分左

珍珠宮

我冇入去睇過添

翡翠宮

angiehouse 發表於 23-12-9 12:02
當趣味性去研究我覺得無問題,各有所好,有時問下會比到你一d啟示,吾沉迷就得,神棍否就睇人(通靈2有個 ...

我而家最大既興趣就係八字紫微連劇都無煲好耐通靈2果個女仔比我感覺唔止係神棍…我覺得佢似精神有問題

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

selinako^^ 發表於 23-12-9 12:37
唔係話佢唔準,只係講個別例子
我唔太信 50/50,呢d 係捉心理
我做女果陣 同個男友拍左6差不多7年拖,若即 ...

應同你個句:捉心理+順風順水點會走去問!

呢啲係睇人心理關口 ,如果心理係強大,根本唔會去查究。

王國長老

bb2 發表於 23-12-8 20:27
我而家都唔敢幫人睇請問下幫屋企人睇又怕唔怕

我朋友話個老人家同佢講天機不可洩漏,講得太多太盡的話,報係自己身上,果個老人家係一生孤寡,冇結婚冇仔女,晚年仲斷咗一隻腳,朋友同佢個侄女由細同班同學,非常之好感情,老人家自細睇到佢大,朋友發現自己有呢方面天份係大概15/16歲,佢讀書唔多,但睇D命理古書無師自通。朋友冇講到話幫唔幫屋企人睇,但我覺得如果你見到有劫數,唔會唔出聲,咁就算係受到部份惡運都覺得有價值啩。

有需要的話,我會幫屋企人或好熟朋友算吓,但已經比較少深究,感覺係時也命也,雖然好多事都話自己選擇自己受,不過近年見到好多人做咗衰嘢,點知最後可以甩到身,仲要好運接住嚟,當時我覺得天無眼,但我又相信(亦希望)只係時辰未到,做人點都係要說好話、存好心、做好事。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊