自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Hopuco 發表於 23-12-21 00:18
中小學校都係,間間都傳以前係亂葬崗,又話廁所第幾格出過啲咩事

呢d 就係童年回憶,個個都試過

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ksviola 發表於 23-12-21 00:47
間間學校既鬼故就係…….以前係亂葬崗

係,童年回憶

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Lilyforest 發表於 23-12-21 10:32
仲要只係得女厕傳鬼故,男厕無事發生

係呀 女廁老憑成日聽到有喊聲架

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

lovemisha 發表於 23-12-21 11:18
係呀 女廁老憑成日聽到有喊聲架

最後嗰格最猛,所以鎖左
.
.
.
其實校工ee用左嚟放tools

水晶宮

回覆樓主:

小學時同學話係墳場,大個知係海

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

學校鎖起唔俾人去嘅地方,如廁所擺工具嗰格、體育用品庫、音樂室
全部都有料到

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

真係唔好講,一個沒內文的謠傳傳下去為什麼?所以唔好提係正確,謠言止於智者。

男爵府

畀面勳章

Lilyforest 發表於 23-12-21 10:32
仲要只係得女厕傳鬼故,男厕無事發生
因為相對來講男同學唔怕嘛

水晶宮

好媽媽勳章

Hopuco 發表於 23-12-21 00:18
中小學校都係,間間都傳以前係亂葬崗,又話廁所第幾格出過啲咩事

仲有 音樂室掛牆啲相,半夜貝多芬 莫扎特 佢地會走出來合奏
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊