美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

stella.cheung 發表於 24-4-10 17:57
回覆 KellySK 的帖子

問過醫生,佢話打完針唔應該做機住,因為原本打針係想令面脹啲,睇落後生啲,做機又 ...

而我個醫生話我知,理解係做機係刺激精靈針種子,等佢再生多D, 並唔係瘦面。

伯爵府

2024勳章

alwayspretty 發表於 24-2-6 17:35
我都打左兩支精靈 暫時生得ok
太陽穴唔夠漲 諗緊好唔好打其他膠原增生劑
例如 hamonyca / radiesse

我打咗3次都是太陽穴唔夠漲, 我就打透明質酸, 因為精靈都是生膠原, 係生唔到咁多再打都無用

別墅

Robinrobinrobin 發表於 24-1-30 17:04
我打虎紋
朋友打過太陽穴同埋額頭
都係用m,s太快無喇

pls pm. thanks

複式洋房

回覆 stella.cheung 的帖子

有冇醫生資料可提供?thx

複式洋房

回覆 Robinrobinrobin 的帖子

可pm我醫生資料嗎?thx

複式洋房

happimom2 發表於 24-2-6 13:22
我打咗一次精靈 8ml 打三個位置 淚溝 內面額 虎紋。一打完效果非常好 不過右淚溝我自己摸到一粒粒 但肉眼睇 ...

係咪即係結節?我左邊都有,會散嘛?

複式洋房

鑽卡 發表於 24-5-7 09:44
係咪即係結節?我左邊都有,會散嘛?

台灣醫生唔建議打淚溝,我打虎紋同蘋果肌效果係幾好,都係4針,打完針口都細到睇唔到

象牙宮

cmuicmui 發表於 24-1-3 10:11
我打左, 打完果下好靚, 之後有 D 腫, 之後生得幾自然
之前係 90 後同事打先, 見佢打得幾好自己都打埋
醫生 ...

90 後同事打先? 卅岁, 打一支?

打完一 PART 會俾我睇下先。即時效果?
之后效果。

卅岁
四十岁
五十岁

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Jane2234 發表於 24-5-7 10:19
台灣醫生唔建議打淚溝,我打虎紋同蘋果肌效果係幾好,都係4針,打完針口都細到睇唔到
...

我打虎紋同蘋果肌效果係幾好,都係4針。。
4支嗎?。

一次過?
或2次? 3次?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

Jane2234 發表於 24-5-7 10:19
...

其實係睇唔到,我打返診所問姑娘話係正常,我仲買左三針,好驚之後再打會嚴重左

333s    發表於 24-5-7 10:38

象牙宮

我打咗一次精靈 8ml 打三個位置 淚溝 內面額 虎紋。一打完效果非常好 不過右淚溝我自己摸到一粒粒 但肉眼睇 ...

一次精靈 8ml 打三個位置 淚溝 內面額 虎紋。
不過右淚溝我自己摸到一粒粒

依家兩個月喇 諗住之後都會去再打多一至兩次 ??
右淚溝粒粒怎么啦?

又打緊laser。。又打針, 又 laser?
加完, 減去?

理性討論交流者。

複式洋房

鑽卡 發表於 24-5-7 10:32
其實係睇唔到,我打返診所問姑娘話係正常,我仲買左三針,好驚之後再打會嚴重左
...

之後再打嘅話,唔好再打淚溝,我係網上爬文見到台灣醫生話唔好打淚溝,之後我做嗰間個醫生都唔肯幫客人用精靈針打淚溝位,應該係精靈針本身係唔適合打淚溝

複式洋房

Jane2234 發表於 24-5-7 10:49
之後再打嘅話,唔好再打淚溝,我係網上爬文見到台灣醫生話唔好打淚溝,之後我做嗰間個醫生都唔肯幫客人用 ...

另外我打木偶紋,可能我面皮太薄,其中一邊打嘅時候感覺好似有針劑打左入口,我諗應該打得太入,而家口腔近入針位置都有舊野,不過都係肉眼睇唔到,喺口腔見到

複式洋房

鑽卡 發表於 24-5-7 10:57
另外我打木偶紋,可能我面皮太薄,其中一邊打嘅時候感覺好似有針劑打左入口,我諗應該打得太入,而家口腔 ...

你係邊間打?個醫生唔係幾專業喎

複式洋房

Jane2234 發表於 24-5-7 16:10
你係邊間打?個醫生唔係幾專業喎

最初怕痛比左一支錢,見唔痛就買多兩支,因為醫生話三支一個療程,第一次打針經驗就咁

複式洋房

鑽卡 發表於 24-5-7 16:20
最初怕痛比左一支錢,見唔痛就買多兩支,因為醫生話三支一個療程,第一次打針經驗就咁
...

係邊間?覺得醫生唔係好熟手先會起粒

複式洋房

鑽卡 發表於 24-5-7 16:20
...

同埋你療程買左三支幾多錢?正貨

複式洋房

Jane2234 發表於 24-5-8 12:53
同埋你療程買左三支幾多錢?正貨

應該正貨,我打嗰間見喺其他post係認可醫療中心,同埋佢有比我scan qr code,17xxx,不過當刻準備打針太緊張,我見scan code後啲字係簡體,不過我問姑娘佢話係,我就冇再特別問

民房

回覆 鑽卡 的帖子

我剛打完3次精靈针,右眼淚溝有很大硬塊,肉眼可見,請問大家知道可否自己吸收!!??打的醫生真的很差,不停洗我腦話冇事!
現在我右眼好像有個大眼袋😭😭😭
又貴!!!
大家千萬別去這間黑店:cexxmxx

複式洋房

發表於 5 天前 |只看該作者

想問下啲粒粒散晒未

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊