自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

睇小D youtube同weibo個堆亂cut片亂配扇情旁白加bgm D片啦.
小奇蹟已經3歲本來就應該會同美香分開.

成個話救救呢家救救個家,連褔寶都話過得唔好真係無語.

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

toffeechoco 發表於 24-1-3 09:55
我今朝刷到話有人投訴北動奶爸好幫小白天按摩, 因為男女有別, 唔知係唔係講笑, 如果係真真係令人震驚!! 呢 ...

有人話韓國宋三歲當褔寶女人意淫褔寶

toffeechoco    發表於 24-1-3 10:52

侯爵府

Charlotte_mom 發表於 24-1-3 10:30
我以前都唔特別鍾意熊貓,覺得佢哋只識食痾瞓
因為丫丫,我留意多咗熊貓嘅故事,見到丫丫俾老尾虐待,心都 ...

有時間可以去睇小白天、秦韵、灵岩,佢哋都好好戲好可愛。

珍珠宮

Lilyforest 發表於 24-1-3 09:28
因為到咗3歲開始步入成年,熊貓之間會因爭地盤而打交,可能係呢個原因而分開佢哋。其實小奇迹而家係去熟習 ...

我都聽過,但好多網民包括我也覺得,圈養熊貓唔同野外熊貓,好似福寶和媽媽,佢哋雖然已分開獨立生活,但依然很掛念對方,從視頻睇出愛寶仍很想念佢的大女兒,彼此隔著一道石門,最聽姜爺爺話的愛寶都唔聽話唔肯離開石門,繼續留系石門邊聽福寶講嘢,呢幕好心痛佢哋兩母女

珍珠宮

toffeechoco 發表於 24-1-3 09:55
我今朝刷到話有人投訴北動奶爸好幫小白天按摩, 因為男女有別, 唔知係唔係講笑, 如果係真真係令人震驚!! 呢 ...

有網友投訴韓國宋和姜唔好添,話宋用樹枝打福寶回家,睇得多熊貓視頻會知真假黑白,四川都有好伺養員,方式和操作未夠北動嘅好亦是事實,北動嘅伺養員都好人性化和愛心待熊貓,丫丫視頻每星期五更新都會見到佢越來越胖和開心,不展出但北動好有心會拍片讓大家安心

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

hellomiki 發表於 24-1-3 12:52
有網友投訴韓國宋和姜唔好添,話宋用樹枝打福寶回家,睇得多熊貓視頻會知真假黑白,四川都有好伺養員,方 ...

四川基地同中心都唔係以"動物園"方式運作, 所以不好比較, 只希望每隻大熊貓都可以過得好好的, 佢地選得中國做佢地唯一既家, 我地中國人有責任好好守護佢地!

水晶宮

bu-b 發表於 24-1-3 07:18
所以姜、宋爺爺提早要福寶獨立不無道理的。但福寶一直被爺爺捧在掌心(emoji)愛錫,我都好擔心佢返中國後, ...

姜爺爺用韓式中文
【再也找不到像姜爷爷这样 尽心饲养大熊猫的国外饲养员了】https://mr.baidu.com/r/1c896lkKC52?f=cp&u=da5c8a731fcd3bac

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章

ddkaka 發表於 24-1-3 20:49
姜爺爺用韓式中文
【再也找不到像姜爷爷这样 尽心饲养大熊猫的国外饲养员了】https://mr.baidu.c ...

真心希望福寶可以留係韓國

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

荷蘭返去的梵星好慘

35 kiki(emoji)发布了一篇小红书笔记,快来看吧! (emoji) gWczBT3v5RX3Mnn (emoji) http://xhslink.com/b4wSDy,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊