自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

佢話有畫作初稿,同埋淘寶賣家對話,大家信唔信

https://www.hk01.com/article/982392?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
attach0/tmp/phpIU0FM3

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

咁埋直播點畫囉

伯爵府

開live/video 一幅自己畫咪得囉.
即場畫幅李龍機頭像就ok啦

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

gingerszeto 發表於 24-1-18 17:03
咁埋直播點畫囉

我好鐘意睇人畫畫㗎 希望可以睇到。期待

水晶宮

佢「男朋友」信咪夠囉
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

個男人信咪得
如果真係咁想還自己清白,可以開live畫一次已經搞掂

男爵府

話至少要三四日才畫完一幅畫 又話在電視台化妝間等人就畫完一幅畫
無師自通,每天追求神蹟,鎮守潮汐,戒財色名食睡。無所從來,亦無所去。

珍珠宮

本身估佢想學魏前妻
不過佢好似幾沉唔住氣
真係講多錯多,名人圈都唔會受佢玩吧
行事有啲蠢

大宅

回覆樓主:

連登啲人將佢未婚妻既學歷/證書查證,好似全部都係假。如果真係用啲假證書申請專長來假,入境處係咪要做野。

伯爵府

Pulmma 發表於 24-1-18 17:09
我好鐘意睇人畫畫㗎 希望可以睇到。期待

我都中意睇人畫畫,尤其係肖像畫

男爵府

volan 發表於 24-1-18 17:19
話至少要三四日才畫完一幅畫 又話在電視台化妝間等人就畫完一幅畫

內文話每幅要三星期
佢送甘多比人,估計佢不停畫左至少兩年

大宅

回覆樓主:

開場live即場畫就係最好既反駁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

直接開個live…就已經搞掂

係有畫功真材實料嘅人,一枝筆起個草稿,已知功架

男爵府

外人信唔信根本唔重要,
阿伯已經信左咪得囉。

珍珠宮

同意直播可以解開疑團,最好安排東張西望現場播放,如果時間比較耐,可以安排正後兩個鏡頭拍攝,然後高速播放。
呢個女人咁喜歡R關注,呢個建議非常合乎佢期望,個人傻阿伯又可以賺黃金時段airtime,簡直係win-win
坦白講臨摹係作為artist最基本要求,大學一年級嘅art student就做到嘅嘢,識臨摹就話係才女,有冇咁廢?

男爵府

佢搬post扮果日upload d畫,被淘寶盜圖。有晒record, 唔知點解01要幫佢洗白

attach1/tmp/phpPgYpgr

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

睇下呢個女人嘅話題係BK可唔可以搶過垃圾徵費

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

amy730 發表於 24-1-18 19:05
睇下呢個女人嘅話題係BK可唔可以搶過垃圾徵費

咁跟呢個女人嘅話題都係想食吓花生,對大家冇得益亦都冇損失!
但係垃圾話題好明顯係有水兵帶風向,肯定係有利益先至咁多post!
所以呢個女人嘅post只係娛樂性豐富調劑下BK個場

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同人對質就叫證據,佢年中買咁多畫人哋都唔介意同佢扯貓尾啦東華博愛俾個環節佢即席揮毫,又或者揸飛機咪得囉,大家等食花生

男爵府

我有朋友都係畫人像畫,畫一幅快則三幾個月,慢則一兩年,佢三四日一幅真係神乎其技,期待睇佢開live 即席示範

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊