自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

琴晚有個電話57353496打嚟,話順豐速遞,我話我冇,跟住佢能夠講出我詳細地址仲話擺喺門口,我就收線。
今早打去順豐,根本冇咁嘅事,大家要留意。

子爵府

麟媽媽 發表於 24-1-19 11:02
琴晚有個電話57353496打嚟,話順豐速遞,我話我冇,跟住佢能夠講出我詳細地址仲話擺喺門口,我就收線。
今 ...

又係你嘅個人資料俾機構賣左,所以不法之徒會有你嘅地址
咁你小心d喎,佢可能想試你屋企有無人,入屋偷野

大宅

順豐速遞我只信個app,打電話嗰啲一律當騙子

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

今 ...
話擺喺門口,可能引你開門,入屋行劫。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

今 ...

佢係通知你收件?
放下自在

大宅

回覆樓主:

地址都知,好恐怖,年尾大家都小心d

子爵府

今 ...

網購年代,送過上屋企都可能會資料外洩。真系防不勝防。

子爵府

減齡達人勳章

答佢: 我用智能櫃架

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

知名,知地址,知電話
好易架乍

某正當行業日日都有提供
(完)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊