自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

attach0/tmp/phpfyKVir
attach1/tmp/phpw6XCPy
attach2/tmp/phpV6JvmG
attach3/tmp/phpSUNsTN

la_source    發表於 24-2-22 10:14
333s    發表於 24-2-12 19:04

水晶宮

回覆樓主:

唔知香港有冇得上映,好想睇!
佢最犀利係隱身幕前一年,出來就減左半個人!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢係減下拍下,停,又減又拍下,停…

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

強!

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

完全認唔到!
好勁啊

珍珠宮

Elenalan 發表於 24-2-12 17:54
唔知香港有冇得上映,好想睇!
佢最犀利係隱身幕前一年,出來就減左半個人!
...

當年張家輝都係拍[激戰],一樣減磅好多下

男爵府

大姑娘 發表於 24-2-12 18:27
當年張家輝都係拍打拳,一樣減磅好多下

張家輝都無肥過

水晶宮

大姑娘 發表於 24-2-12 18:27
當年張家輝都係拍打拳,一樣減磅好多下

賈玲係210斤減到110斤,超級大基數去減,減左半個人。我估張家輝應該冇減到咁多。
而且賈玲由我有關注佢開始,睇佢嘅綜藝節目都一直係好肥,佢應該肥左好多年,所以佢減左咁多,效果真係好震撼。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢位女士基數大!

水晶宮

回覆樓主:

真係好勵志,有心減幾時都唔會遲
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

水晶宮

2024勳章

好勁!減掉半個自己

子爵府

回覆樓主:

毅力驚人

子爵府

回覆樓主:

唔係基數大肯去減係易過基數細咩?不過佢減咗半個人真係好勁
至於張家輝,佢唔止減仲要操到有肌,其實更難

大宅

fatty_pig 發表於 24-2-12 18:17
完全認唔到!
好勁啊

2x2

子爵府

maymay123a 發表於 24-2-12 17:49

減得好睇過細細粒

象牙宮

賈玲 特意先增重了約20公斤,隨後在電影拍攝中,再減重50公斤
賈玲為自導自演的電影《熱辣滾燙》,先增重約20公斤,後右減去50公斤。自微博)。

醫生警告,減肥如過度,超過原體重兩成,隨時有低血糖不適,甚至會罹患厭食症。

香港星島網報導,賈玲為演出拳擊手角色,由105公斤減去50公斤體重,以判若兩人的外形示人,讓有減肥需要的人,紛紛視賈玲為目標,希望自己體重也能激減。

(重慶大學附屬中心醫院)內分泌代謝科主任鄧武權表示,減肥前期掉重很快,後期掉重很慢,並非規律,而是人的生理反應。

減肥達到了一定的平台後,身體總要進行自適應,比如肥胖患者減到20%,可能會出現血糖並不低,卻有低血糖反應的情況。這也是為什麼設計20%目標的原因,「一般的人減到原始體重的20%就不要再去爭了,如果繼續下去,有可能會走向肥胖的另一個極端:厭食症。」

要健康地減重,鄧武權建議要把減肥目標定在3至6個月,減掉原始體重的20%左右是最穩當的。

他指出,對於賈玲減肥最近登上熱搜,他擔心這會鼓勵大家一起效仿,他強調,需不需要減肥,減肥要減到多少,都必須根據自己的身體情況來決定。

24歲以前的賈玲是110斤(55kg)左右

賈玲小品相聲特輯:掰口紅、客廳種大葱《婆婆媽媽》婆媳大戰一觸即發“人間真實”,《芝麻開門》偶遇“拍客”白凱南,手機視頻趣事多丨CCTV春晚 (youtube.com)

贾玲减肥全过程《热辣滚烫》片尾彩蛋看哭了!#贾玲 (youtube.com)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

2024年龍年勳章

好厲害

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

好勁呀,減咗成個人嘅重量

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好有毅力
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

回覆樓主:

【贾玲谈未来体型管理:希望一辈子保持现在这种饮食运动习惯】https://mr.baidu.com/r/1ehkHgHKmYw?f=cp&u=06ca918a0d1a9e9f
attach0/tmp/phprXJwfh

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊