影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

은우수호 發表於 24-4-18 10:38
今次銀優嚟香港嘅安排太趕, 好似乜都未準備咁, 賣飛又亂到爆.

S牌有飛送又唔早宣傳, 好似話買滿千五蚊可抽 ...

attach0/tmp/phpUSuTmz
attach1/tmp/phphjmwFi
attach2/tmp/phpkX1eY1

水晶宮

親子王國15週年勳章

cew 發表於 24-4-20 07:05

今日先得閒睇13、14集, 這兩集令我非常眼淺, 喊濕左幾張紙巾, 我覺得好好睇。
[

珍珠宮

amychoi 發表於 24-4-21 22:01
今日先得閒睇13、14集, 這兩集令我非常眼淺, 喊濕左幾張紙巾, 我覺得好好睇。
...

成套劇應該叫『悲慘世界』

但最尾套劇帶出嘅信息好好,希望有傷痛嘅人,都能迎來美好世界。

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

終於睇晒,但比較沉重

公爵府

好媽媽勳章

我都睇哂,好開心銀優最後做左醫生,可以過d好日子。
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

珍珠宮

Jamesmama 發表於 24-4-29 22:44
我都睇哂,好開心銀優最後做左醫生,可以過d好日子。

慘咗13集,第14集終於見青天。

呢套劇出劇本書
(有譯本就好嘞)
attach0/tmp/php1IlpPz

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊