在職全職

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大小同價 發表於 24-2-22 09:54
禾1個都只係猛猛緊, 仲有難忍呢?
真係早死早著, 唔好獻世70歲好快d拉柴
...

咁乖乖地做到65,70byebye 啱啱好

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大小同價 發表於 24-2-22 09:55
高左喇

要同一個水平線,唔可以up低個頭

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 24-2-22 09:46
我,9,2,熊,是非,汀

貢似波C密碼既

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

yanyan-mummy 發表於 24-2-22 09:47
早晨汀

早晨 yan

雲母殿

99-01 發表於 24-2-22 10:05
貢似波C密碼既

咁就要靠你去解密啦

雲母殿

chrischo2002 發表於 24-2-22 10:05
早晨 yan

早呀

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 24-2-22 10:14
咁就要靠你去解密啦

解波C? 解到! 貢嘟有6,叻叻

雲母殿

99-01 發表於 24-2-22 10:17
解波C? 解到! 貢嘟有6,叻叻

最衰豆姐同沙妃吾得閒,吾係仲熱鬧

侯爵府

大小同價 發表於 24-2-22 09:47
係咪真係要退休? 放假唔水對住個腦條頸好好多, 一返工又痛過

禾嘟成日唸呢個溫題....真係覺得自己巧多方面都茅以前貢精0...又其work with 阿少,佢地真係醒快巧多

但係退左又茅收入...茅野做個人可能又再遲鈍D....茅盾

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 24-2-22 10:19
最衰豆姐同沙妃吾得閒,吾係仲熱鬧

侯爵府

99-01 發表於 24-2-22 10:20
禾嘟成日唸呢個溫題....真係覺得自己巧多方面都茅以前貢精0...又其work with 阿少,佢地真係醒快巧多:bashf ...
禾DO覺里中左冇費之後轉數慢左, 都叫你用轉數快GA啦

侯爵府

尾B 25連閃去太角享受下, 住1個月睇下O唔O, O就整腿收簽

侯爵府

大小同價 發表於 24-2-22 10:24
尾B 25連閃去太角享受下, 住1個月睇下O唔O, O就整腿收簽

堅? 貢禾嘟要準備下

侯爵府

大小同價 發表於 24-2-22 10:22
禾DO覺里中左冇費之後轉數慢左, 都叫你用轉數快GA啦

械啦,最衰冇費啦!轉數快有啦,拔,轉胡倒返轉頭呢!

侯爵府

yanyan-mummy 發表於 24-2-22 09:56
咁乖乖地做到65,70byebye 啱啱好
禾典知自己會唔會65香架
有里矛里享受左先, 洗晒返嚟食阿公

侯爵府

其十禾舊年年尾未確定去雲南之前,真械有唸過1個人過去住2個禮拜體驗下架,拔,有得去雲南就更械去左先啦

侯爵府

或者煎連連美去住2 weeks ?

侯爵府

99-01 發表於 24-2-22 10:30

可以去埋象倒 hea

侯爵府

99-01 發表於 24-2-22 10:29
其十禾舊年年尾未確定去雲南之前,真械有唸過1個人過去住2個禮拜體驗下架,拔,有得去雲南就更械去左先啦 :ha ...
PLAN定每朝起床落去游半個鐘水OR做尖, 跟住食早餐

下午就搵D野學下, TEA 下, 食埋癲拿又一DAY

侯爵府

99-01 發表於 24-2-22 10:30
禾腰去9寨哇

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊