時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

https://hk.yahoo.com/home/71%E7%AB%8B%E6%9C%83%EF%BD%9C%E7%8E%8B%E5%AE%97%E5%A0%AF%E6%B1%82%E6%83%85%E6%8C%87%E8%A2%AB%E8%BF%AB%E9%9B%A2%E9%96%8B%E6%BC%94%E8%97%9D%E4%BA%8B%E6%A5%AD-%E5%B0%87%E7%B9%BC%E7%BA%8C%E6%87%B7%E7%9C%9F%E8%AA%A0%E4%B9%8B%E5%BF%83-%E6%9C%9B%E9%A6%99%E6%B8%AF%E8%B5%B0%E5%BE%97%E6%9B%B4%E5%A5%BD-113708339.html

好鬼憎依d牛鬼蛇神,講到自己好偉大,其實根本就無腦,人衝佢衝先得到今日嘅結果!

bktcc  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 24-2-22 20:09

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

明明係自己自毀長城,卻又講成被迫離開演藝圈

珍珠宮

露比EE 發表於 24-2-21 23:09
https://hk.yahoo.com/home/71%E7%AB%8B%E6%9C%83%EF%BD%9C%E7%8E%8B%E5%AE%97%E5%A0%AF%E6%B1%82%E6%83%85 ...

智商有問題
難道錯是我們

自己犯法就係自己攞嚟,無人用槍指住佢個頭嘅。

唔好再扮可憐無辜樣啦!又要扮精神情緒有問題,愽減刑呀?

伯爵府

為自己做過的事,負上責任!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

仲有好多未伏法

侯爵府

mln 發表於 24-2-21 23:28
智商有問題
難道錯是我們

佢地總係掛為香港好,想香港好係咀邊,想嘔囉!

當年係令我作為市民係驚黑衣人,驚出夜街,連係街上講嘢都驚比人圍毆呢!

珍珠宮

回覆樓主:

姓孫果個仲好忿忿不平喎,根據佢嘅陳詞,仲覺得自己係啱 放佢出黎好危險

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

砸爛香港,打香港人,哩啲叫為香港好?咩邏輯?

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

DoReMi媽媽 發表於 24-2-21 23:53
砸爛香港,打香港人,哩啲叫為香港好?咩邏輯?

你咪話,隨時法官都會認同架,覺得佢哋係出於「愛」香港!

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

露比EE 發表於 24-2-21 23:34
佢地總係掛為香港好,想香港好係咀邊,想嘔囉!

當年係令我作為市民係驚黑衣人,驚出夜街,連係街上講嘢 ...

因為香港蠢人多,只要口號叫得好,好多人就睇唔到事實真相!

侯爵府

kittylam 發表於 24-2-22 00:01
因為香港蠢人多,只要口號叫得好,好多人就睇唔到事實真相!

係呀,佢地將破壞講成建設,明明係佢地一言不合就打你一身,仲要講要求言論自由,根本最冇言論自由就係果段黑暗時期,好在我地捱過了!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

呢班PINK TEAM 都唔知捉哂未
可能上左山姆掃貨添

男爵府

食黑暴飯嘅代價,不知幾多人比佢教壞、助長幾多黑聲勢而傷害幾多市民

珍珠宮

周圍破壞叫愛香港,咩道理?諗返起嗰段日子真係好驚出街,唔敢着黑色衫,好黑暗

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

果排坐港鐵列車上好靜,人人都唔敢講嘢又冇笑容,好恐佈

男爵府

HeroSing 發表於 24-2-21 23:28
為自己做過的事,負上責任!!!

目的達到,家陣無人來香港 ,抵坐啦

水晶宮

2024年龍年勳章

https://hk.yahoo.com/home/71%E7%AB%8B%E6%9C%83%EF%BD%9C%E7%8E%8B%E5%AE%97%E5%A0%AF%E6%B1%82%E6%83%85 ...

黃人一向係咁
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

琥珀宮

而家冇得攪屎棍,傳媒就日日唱衰香港,又話冇遊客,有都係窮遊,個個都北上唔會係香港消費,又話香港已c叫人唔好黎投資,冇背後金主都唔信啦
政府要整個宣傳隊伍出黎反駁下啦

侯爵府

mandy952 發表於 24-2-22 09:38
而家冇得攪屎棍,傳媒就日日唱衰香港,又話冇遊客,有都係窮遊,個個都北上唔會係香港消費,又話香港已c叫 ...

咪係,可惜依加用電子消費,得把口噏嘅年代已經過去,睇數據準好多好多啦!

https://hk.finance.yahoo.com/news/%E5%85%A7%E5%9C%B0%E5%AE%A2%E6%B8%AF%E6%94%AF%E4%BB%98%E5%AF%B6%E4%BA%A4%E6%98%93%E9%87%8F%E8%B6%85%E7%96%AB%E5%89%8D-%E6%85%B6%E6%96%B0%E6%AD%B2%E8%B3%BC%E7%89%A9%E8%8A%B1%E8%B2%BB%E5%A4%9A-%E9%8D%BE%E6%83%85%E9%87%91%E9%A3%BE%E5%90%8D%E7%89%8C%E8%A2%8B-193100389.html

所以只要香港冇左班踢旅客行李,只識挑旅客骨頭果班,旅客自然願意在港消費!

別墅

崇洋媚外,香港的教育出了大問題,要徹底清洗

首頁

尾頁

跳至