影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

呢套又講兒時已經相遇

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 24-4-23 14:44
呢套又講兒時已經相遇

套套都係咁上下
呢排都悶場多

珍珠宮

stagea 發表於 24-4-23 18:26
套套都係咁上下
呢排都悶場多

但唔會講男主死咁殘忍掛

男爵府

2024勳章

而家戲肉啦!好慘呀!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 24-4-23 20:03
但唔會講男主死咁殘忍掛

唔想,希望甩咒

琥珀宮

ShingLing88 發表於 24-4-23 23:19
而家戲肉啦!好慘呀!

成套戲都係淒慘feel

珍珠宮

stagea 發表於 24-4-24 08:02
唔想,希望甩咒

完全估唔到個警察同以前都有關聯

琥珀宮

andyan324 發表於 24-4-24 13:27
完全估唔到個警察同以前都有關聯

呢個真係估唔到

珍珠宮

stagea 發表於 24-4-25 07:56
呢個真係估唔到

白警察又好似想變惡鬼
仲講到咁多野

琥珀宮

andyan324 發表於 24-4-25 10:27
白警察又好似想變惡鬼
仲講到咁多野

一係變啦...想唔想之間, 好煩
尾後呢兩集都有啲拖, 唔係講故仔, 主角同支線幾個, 劇情好慢下

珍珠宮

stagea 發表於 24-4-25 10:34
尾後呢兩集都有啲拖, 唔係講故仔, 主角同支線幾個, 劇情好慢下:a ...

係囉 呢兩集無感動位
之前有故仔好睇d

琥珀宮

andyan324 發表於 24-4-25 12:08
係囉 呢兩集無感動位
之前有故仔好睇d

同埋都係啲單元故事仔, 都係揾親人影相, 見下面, 係悶

男爵府

2024勳章

朋友問高主任咩樣,女主話似周元白正版,笑死人!希望最尾幾集更好睇啦!白警探變惡鬼仲難對付呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-4-25 10:34
尾後呢兩集都有啲拖, 唔係講故仔, 主角同支線幾個, 劇情好慢下:a ...

真係好煩,唔好又黎爛尾
[img=500,400][/img]

琥珀宮

miu~miu 發表於 24-4-25 18:30
真係好煩,唔好又黎爛尾

真係拖...
近排啲刻, 套套都查案劇情, 成日有案件出現

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 24-4-25 10:27
白警察又好似想變惡鬼
仲講到咁多野

會唔會變左惡鬼先同到隻惡鬼鬥呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-4-26 12:38
真係拖...
近排啲刻, 套套都查案劇情, 成日有案件出現
班警察離哂普, 個犯人跌左落樓就算, 個人質救返上樓就成班走哂去, 無人理個差D 死嘅人質, 得D 鬼係到
[img=500,400][/img]

琥珀宮

miu~miu 發表於 24-4-29 14:44
班警察離哂普, 個犯人跌左落樓就算, 個人質救返上樓就成班走哂去, 無人理個差D 死嘅人質, 得D 鬼係到:joyou ...

由佢哋死

男爵府

2024勳章

回覆 miu~miu 的帖子

梗係啦跌落樓果位係佢哋阿頭嚟,佢哋梗係急急腳腳落樓望下個上司有冇事,而且有証據趕落樓拉犯。所以忽略咗女主角都唔奇。

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發表於 7 天前 |只看該作者
miu~miu 發表於 24-4-29 14:44
班警察離哂普, 個犯人跌左落樓就算, 個人質救返上樓就成班走哂去, 無人理個差D 死嘅人質, 得D 鬼係到:joyou ...

14好似結局咁

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊