自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

newlifenewholy 發表於 24-3-25 09:32
最攪笑班YC而家成日北上,仲有啲YC話其實YC邊有北上玩呀?呢啲只係啲人吹水想分化,我勁想回,我已經識幾個YC個 ...

我識個垃圾黃同事,鬧人淘寶但佢全身都係淘返來以為人睇唔出自以為高人一等

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

熊熊老婆 發表於 24-3-25 08:05
當時身邊好多黃老師,覺得佢係攞嚟,抵死!令我認清好多同事其實係佛口蛇心!
...

身邊話自己唔係黃嘅家人,做護士嘅朋友話係特技人,仲識行。

水晶宮

esmehouse 發表於 24-3-25 09:04
Me2,有班窮 L 黃絲仲衰到截停完你架車仲要打爛你架車 依班 PK 真係要睇路啊,一定會有報應 :ang ...

當年,我做教師親人同我講,佢哋無嘢架,俾佢哋睇下架車就得架啦!而且佢哋幫手指揮交通。

旺角都燒咗幾架van

好記得有次坐旺角紅van.,.個司機話……靠佢地指揮交通?喺度亂指一通,當時我好想拍手,但我認唔夠膽,成黃c 真係無人性架。

水晶宮

Protea 發表於 24-3-25 10:27
睇字都想喊!嗰啲衰人簡直係恐怖分子,人渣!就係嗰個蕭若元帶頭話人拍戲,特技演員,搽左防燒凝膠,咁都可 ...

我同個同事理論,就算係特技人,俾幾多錢可以燒埋個頭?百佳燒電影都有投資,會咁無知??個黃同事返去聽返晒百佳燒嘅片,講佢唔係公開講,係俾人放出嚟

子爵府

熊熊老婆 發表於 24-3-25 08:05
當時身邊好多黃老師,覺得佢係攞嚟,抵死!令我認清好多同事其實係佛口蛇心!
...

但依家啲黃老師依然涂毒緊我哋嘅下一代,唉!

水晶宮

做個靚太 發表於 24-3-25 12:54
我果段時間都大左肚,我老公係唔俾我出街,有時工都返唔到。。。最記得果時,如果出街,要好小心自己著咩 ...

明, 大肚更驚。班黃人係無人性架。

試過有一晚放工,已經無曬巴士,有架泥鯭的,幾個跳上去,上天橋路已俾佢哋block,司機轉彎,有隻死後生yc捧住成袋好似珠仔嘅嘢倒落地下,好彩個司機避得到,反車都有份。新聞會報咩????
仲有bk都係,當時我話返唔到工,有個bk 問我住邊,我話如果我講比聽,你真係搵唔到架車俾我返工,你係咪會俾錢我坐的士。佢無覆。

仲有一個咒我死。

水晶宮

小馮 發表於 24-3-25 13:52
仲有環保人士, 教會啲人,隻隻曱甴上身

果班咁嘅環保人士。警察放催淚彈就話乜話物。佢地成班四圍放火,燒車完全冇講過一句。

某教會牧師直頭係講明佢哋攞住手裡嘅勝劍,頭上帶著冠冕……

pansy888hk    發表於 24-3-25 21:49

子爵府

小馮 發表於 24-3-25 13:52
仲有環保人士, 教會啲人,隻隻曱甴上身

佢哋只係露出自己啲本性

公爵府

牛年勳章

mloved0210 發表於 24-3-25 15:44
但依家啲黃老師依然涂毒緊我哋嘅下一代,唉!

係呀!佢哋好叻㗎,而家唔會擺明做,但係會好識得暗地裏做

子爵府

做個靚太 發表於 24-3-25 09:29
唔係講笑,果段時間,真係出街會驚,驚講錯一兩個字俾人圍,最記得係有次搭的士,個的士司機講起同行俾人圍 ...

果段時間真心恐怖,記得見到李伯被燒片,我當時喺街上喊到傻, 黃人朋友即刻打電話同我講呢段片係假㗎唔係真 呢啲人真係冇良心唔應該做人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

奉勸有份出去攪事嘅人快D有咁遠走咁遠,留低有日實拉到你! 有份破壞嘅,咩罷工係救人D歪理,你們不配留响香港,覺得留低係委屈嘅早走早着! 外國大把好日子過! 係ka, 你哋覺得任何地方都好過香港!

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

李伯真係好慘, 希望兇手同幫兇都會受番一世嘅痛苦

子爵府

Onlok 發表於 24-3-25 15:45
明, 大肚更驚。班黃人係無人性架。

試過有一晚放工,已經無曬巴士,有架泥鯭的,幾個跳上去,上天橋路已 ...

黃人無人性,所以以後大家做媽咪嘅都要小心,讀書要更加小心吖,因為超級多黃師

子爵府

Onlok 發表於 24-3-25 15:27
當年,我做教師親人同我講,佢哋無嘢架,俾佢哋睇下架車就得架啦!而且佢哋幫手指揮交通。

旺角都燒咗幾 ...

呢樣先恐怖,嗰排我日日提心跳膽,因為我老公揸車返工,若果真係遇到呢啲暴徒,我驚我老公同佢哋嘈,到時打人 放火燒車都夠膽死, 在加上伯伯被畀暴徒放火燒之後我真係好驚, 正常人話黃人兩句,就會被放火燒。
其實好多車畀暴徒燒咗,不過主流傳媒冇播, 但youtube片有, 仲有嗰排好興啲暴徒晚晚周圍隨便設路障, 好驚屋企附近有人搞事,我驚我老公走去搬開啲路障就畀人打, 所以嗰派我都成日提我老公, 千祈唔好同班禽獸嘈,佢地冇人性嘅, 見到放火燒人佢哋都覺得冇問題,驚好多暴徒跟住做, 直至立咗國安法, 簡直覺得雨過天晴

Amyamyamychan    發表於 24-3-28 08:34

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

c6有朋友6x歲,黄到話「一世唔上大陸」、「華為只係d愛國人用,正常人用三星、iphone」。
仲會為自己冇回鄉證自豪
佢個仔正正就係黄到出汁嘅教畜

男爵府

啲YC一定有報應

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

要荼毒一個城市,就係用錢支配傳媒,教育,宗教,萬變不離其中!金額足以滅絕人性

公爵府

牛年勳章

summer14 發表於 24-3-25 16:25
啲YC一定有報應

真係未見過身邊嘅黃絲有報應!反而我識得 好多警察因為19年之後,捱到五勞七傷,有好多身體都出現咗問題,識得一個 盡忠職守嘅,最近死咗添

水晶宮

2024勳章

當年因為政見不同打人已經好恐怖,更恐怖係一大班人擔黑遮掩護打人嘅人

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

跟本就係一班自私自利,喪心病狂的人,香港政府應該取消這班人的福利,包括吊銷身份證和特區護照。祈求佢地永遠不要回來了。

首頁
45678...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊