美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我情況唔係好嚴重,見到開始有大片少少嘅斑已經即刻去打,打到第4次已經淡返好多,覺得自己好幸運,因為睇到有好多人打斑話反黑,感覺打斑扮靚都要講彩數,我自己上網睇話1064波長比755好,唔敢打韓國機,搵返美國機打,我買左幾次嘅plan 除開真係算平,around$800一次,之前問過d ig shop 都要過千,我最後揀返美容中心做(唔係最大果啲),我自己網上搵,第一次上去時都好驚會hard sell, 實際感覺好過預期好多,因為價錢自己afford 到,埋單計反啲價錢比起小店平,我有朋友話返大6打,講真內地啲機係真定假好難分,而且香港經濟依家咁樣,自己再唔撐下,第時就真係冇哂選擇,因為執哂。不喜勿插,純分享係香港消費體驗

複式洋房

回覆 nben 的帖子

我都唔敢去小店,所以ig shop 果啲都係睇下咋,我指唔係最大果啲咋,因為果啲乜記乜記,我好驚去到要開十萬八萬先走得甩依家去呢間我見冇代言人,冇上市,所以我話唔係大果啲,佢位置係朗豪坊,我覺得又稱唔上小店,所以佢個價錢我係有驚訝,因為企理乾淨,唔係工廠區。

複式洋房

回覆 mandy952 的帖子

就係囉,我識有啲朋友,佢哋真係俾內地沖昏頭腦,咩都話內地試下我都唔識俾反應

複式洋房

Dilyschqn 發表於 24-4-10 17:42
要買好多次先800蚊嗎?可唔可以睇下你情況,我都想打斑

打斑我買咗7次,5000幾蚊,除開around 800蚊一次,第二張圖係第四次之後影

複式洋房

回覆 dolceee 的帖子

係丫,只係唔係乜記乜記多人識果啲+medxxxa 呢間

複式洋房

回覆 dolceee 的帖子

唔算貴,佢仲要第一次去買facial 果d 半價, 我計返啲價,平過某啲小店,所以我話可以撐返香港鋪頭,唔係下下都要內地做

複式洋房

回覆 singsingchan 的帖子

位置係朗豪,上網搵下

複式洋房

回覆 Sugar591 的帖子

# 16 睇下,美國機

複式洋房

回覆 Lalaneko 的帖子

斑應該冇得斷尾,打甩完再要保養

複式洋房

回覆 yukilum3838 的帖子

lol , 原來我冇寫到咩機名enlighten pico, 我上網睇咗係美國機
佢個計法係好平可以買1-3次,新客再可以半價買自己需要次數,我計哂佢所有優惠買咗7次,除返開就around 800蚊一次,佢半價仲可以買埋其他野,我有再買其他保濕facial, 不過我覺得pico就幾抵,所以分享

複式洋房

回覆 333s 的帖子

最可憐我未到40今次甩到,都要觀察+保養
以前冇試過咁樣

複式洋房

舊時啲機款會打到結焦,pico 唔會結焦

複式洋房

值得試下,比預期好

複式洋房

回覆 carrotboy627 的帖子

正常呀,咁多間又唔同機唔同價錢我自己都係fb 周圍睇,之後又上黎睇下
由睇資料到真係去做都起碼成個月後

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
回覆 Leehoarmama 的帖子

你網上打杜如風 pico 應該搵到

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊