影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 24-5-8 12:50
一時想知, 有邊幾個男星推咗唔做善宰?

我都好想知wor

伯爵府

好媽媽勳章

mcyw888 發表於 24-5-8 12:53
我都好想知wor

知都唔會講了, 推左個角色已走哂寶啦, 仲可能會讓人和佑錫比較, 都係收埋唔會認接過劇本邀請了

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

iwff 發表於 24-5-8 12:58
知都唔會講了, 推左個角色已走哂寶啦, 仲可能會讓人和佑錫比較, 都係收埋唔會認接過劇本邀請了
...

都係

水晶宮

親子王國15週年勳章

...

妳都講得好有道理

[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

miu~miu 發表於 24-5-8 11:57
好幸運呀
好想去見下佑錫
一齊去

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唔知呀, 要高大, 有游水身型, 又可做到19-34嘅角色, 要靚仔, 仲要唱到歌,導演話唔多人喎。

但唔知WHY, 我覺得宋江應該有份.

寶石宮

Good Data 5月第一週 TV-OTT 電視劇話題性《背著善宰逃跑》排名第一,之前由《淚之女王》獨佔鰲頭,《背著善宰逃跑》緊追其後,與前一週相比話題性足足上升23.0%,首播後連續3周刷新自身最高紀錄。
尤其是主角邊佑錫和金惠奫分別占據演員話題性第一、二名,《淚之女王》金秀賢上週創下歷史第4名的紀錄,邊佑錫和金惠奫僅在一週內隨即超越,他們能否時超越2016年《請回答1988》的演員們(朴寶劍、惠利、柳俊烈)所創下的紀錄,備受關注。
另外,飾演金太成的宋建熙和白仁赫的李承協,也分別排在第7位和第10位,證明《背著善宰逃跑》絕對是話題性強者。

miu~miu    發表於 24-5-8 14:29

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-8 13:27
唔知呀, 要高大, 有游水身型, 又可做到19-34嘅角色, 要靚仔, 仲要唱到歌,導演話唔多人喎。

但唔知WHY, ...

如係宋江, 妳又覺得佢會做唔做到這角色?
[

寶石宮

...
今次佑錫真吐氣揚眉, 希望佢保持到初心, 繼續努力拍多D好劇. 佢今次確實進步好大.

寶石宮

amychoi 發表於 24-5-8 13:29
佢D 戲拍唔 住惠允.

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-8 13:31
佢D 戲拍唔 住惠允.

我覺得宋江做唔到柔情的一面
[

伯爵府

好媽媽勳章

amychoi 發表於 24-5-8 13:29

我冇睇過宋江既戲, 除左睇左兩集與惡魔有約就跳船了, 吸引唔到我睇落去, 我覺得宋江個口好大, 個人感覺他唔算靚仔。另外, 他已入伍了, 2025年才回歸, 所以可能有邀約都唔定, 但要入伍。幸好佑鍚已當兵, 可以拍更多好作品

寶石宮

amychoi 發表於 24-5-8 13:38
我覺得宋江做唔到柔情的一面

導演話佑錫360 度都拍得好睇,惠允就左邊面喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我都想知
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-8 13:26
一齊去
好呀, 要組團

珍珠宮

htts 發表於 24-5-8 13:27

但唔知WHY, ...
我都估宋江有份
路雲都可能有份

珍珠宮

htts 發表於 24-5-8 13:31
佢D 戲拍唔 住惠允.
宋江係靚仔, 但佢 D 戲未得, 就算以外型黎講, 高中, 大學還可以, 去到15年後嘅戲, 佢應該 handle 唔到

水晶宮

親子王國15週年勳章

iwff 發表於 24-5-8 13:55
我冇睇過宋江既戲, 除左睇左兩集與惡魔有約就跳船了, 吸引唔到我睇落去, 我覺得宋江個口好大, 個人感覺他 ...

宋江太時代感, 覺得做唔到淘氣小子的一面。
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-8 14:06
導演話佑錫360 度都拍得好睇,惠允就左邊面喎

我都覺女主都係一時時靚, 但就無留意左定右, 笑容就攞滿分。
[

寶石宮

2 父子
attach1/tmp/phpfVrKYd
attach2/tmp/phpxKKIEg

miu~miu    發表於 24-5-8 15:25

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊