自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

昨天北上即日來回,老街站食韓燒,全程職員幫手燒,服務好好唔貴呀,燒鰻魚好味!(餐廳名:本家鰻爐)

東門歡樂城玩卡丁車,每人只需HKD$79(10分鐘)。

夜晚行崗廈卓悅中心,買左瑞士卷,勁好味唔會太甜!

多謝收看

attach1_sign/tmp/phpXWM0VD
attach2_sign/tmp/php3IB9QH
attach3_sign/tmp/phphtxIML
attach4_sign/tmp/phpdlsJIP
attach5_sign/tmp/phpxQh9ET
attach6_sign/tmp/phpNCcJBX

Cheuk2012    發表於 24-4-13 20:24

子爵府

回覆 一隻鴨鴨 的帖子

請問韓燒同瑞士卷幾錢?
韓燒 d 牛好唔好食?

珍珠宮

2024年龍年勳章

minisheep 發表於 24-4-13 07:32
回覆 一隻鴨鴨 的帖子

請問韓燒同瑞士卷幾錢?

韓燒:大眾點評買卷:¥248(二人餐),牛肉我覺得一般,鰻魚勁好食!

瑞士卷:¥39,排左10分鐘

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

一隻鴨鴨 發表於 24-4-13 07:26
昨天北上即日來回,食左韓燒(全程職員幫手燒),燒鰻魚好味!(本家鰻爐)

東門歡樂城玩卡丁車,每人只需 ...

本家我早幾星期食過,確實唔錯,團購嗰薯蓉好味嗌多左3、4杯,鳗魚多肉香口,好食到要再叫多半條

珍珠宮

2024年龍年勳章

nobodyfool 發表於 24-4-13 08:34
本家我早幾星期食過,確實唔錯,團購嗰薯蓉好味嗌多左3、4杯,鳗魚多肉香口,好食到要再叫多半條
...

鰻魚正呀!職員全程幫手燒,服務一流呀!

下次想試白玉串城

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

昨天北上即日來回,食左韓燒(全程職員幫手燒),燒鰻魚好味!(本家鰻爐)

之前去左呢間卡丁,去到平湖咁遠,商場天台,但亞仔話好玩過觀瀾果個場
attach0/tmp/phpbIilrD
attach1/tmp/phpGkISs5
attach2/tmp/phpllxxux
attach3/tmp/phpyHOjwZ
attach4/tmp/phpFkodyr
放下自在

大宅

食飯唔知米貴,卡丁車79蚊10分鐘,係咪算平?

大宅

幾錢玩幾耐?

大宅

cattz288 發表於 24-4-13 11:05
之前去左呢間卡丁,去到平湖咁遠,商場天台,但亞仔話好玩過觀瀾果個場

幾錢玩幾耐?

象牙宮

回覆樓主:

大人玩到丁卡車嗎?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

No113113 發表於 24-4-13 11:11
幾錢玩幾耐?

美團, weekday, rmb84/10MINS, 六日假期93.5

放下自在

象牙宮

東門歡樂城玩卡丁車,每人只需HKD$79(10分鐘)。多少圈?

深圳 一日遊 龍崗[燁斌勁速卡丁車]賽道體驗 22萬尺戶外場 200cc 雙人卡丁車 小童卡丁車 汽油車 高卡車 搭車方法 賽車 漂移 甩尾 不用牌《瑋仔好介紹》2023-10-23 (youtube.com)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

玩高卡車平過廣州喎。抵玩。個場大嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章

lukelukeu 發表於 24-4-13 11:23
玩高卡車平過廣州喎。抵玩。個場大嗎?

室內場唔算大,勝在交通方便!

珍珠宮

2024年龍年勳章

無話可說 發表於 24-4-13 11:12
大人玩到丁卡車嗎?

可以!

水晶宮

無話可說 發表於 24-4-13 11:12
大人玩到丁卡車嗎?

可以

珍珠宮

2024年龍年勳章

Debbie1105 發表於 24-4-13 11:09
食飯唔知米貴,卡丁車79蚊10分鐘,係咪算平?

https://hk.news.yahoo.com/香港好去處-何文田-小型賽車-18-challenge-karting-高卡車-飄移車-223003514.html

價錢:星期一至五$238;星期六至日及公眾假期 $298/1節 (8分鐘)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cattz288 發表於 24-4-13 11:05

呢個場我都去過,但係唔夠大,但勝在佢喺天台,日落嘅時候個景係非常之靚!
如果鍾意速度感,我介紹你去呢一個,呢個場比起one kart大一倍有多, 係屬於國際級水平,喺甘坑地鐵站再call的士上去,都係$12,好近呢個場好多香港人去玩!
attach1/tmp/phpArJOdf
attach2/tmp/phpBUDzLB
attach3/tmp/phpKHN8jY
attach4/tmp/php1jJdTk
attach5/tmp/phpIHQEsH
attach6/tmp/phpdryq23
attach7/tmp/php8ziLCq

象牙宮

happymama11 發表於 24-4-13 11:47
呢個場我都去過,但係唔夠大,但勝在佢喺天台,日落嘅時候個景係非常之靚!
如果鍾意速度感,我介紹你去呢 ...

甘坑近d, 多謝介紹
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

一隻鴨鴨 發表於 24-4-13 10:52
鰻魚正呀!職員全程幫手燒,服務一流呀!

下次想試白玉串城

呢間係順德食過,好味但唔會有心思思想再去多次衝動,夏天到少食呢類為妙

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊