自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有小小似死神來了情節
attach1/tmp/phpk0ciYD
attach2/tmp/php6DrWIh
attach3/tmp/phpm2pStV

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

用拍卡神器好
好多司機都唔鍾意用

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢應該係開左車門拍卡,失平衡跌出車
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

esmehouse 發表於 24-4-25 10:15
佢應該係開左車門拍卡,失平衡跌出車

即係拍卡時戴唔到安全帶?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

RIP

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

karenlyk 發表於 24-4-25 10:18
即係拍卡時戴唔到安全帶?
似係,我都係估
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

LandoCheung 發表於 24-4-25 09:57
有小小似死神來了情節

又係自己車碌過 恐怖
放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 24-4-25 10:30
又係自己車碌過 恐怖

昨日新界又係,嗰個困咗幾個鐘先有人發現
RIP

珍珠宮

回覆樓主:

R. I. P.

珍珠宮

RIP
睇報導話呢個屋苑嘅閘機好耐之前設計,唔好用又危險,稍大的車吓吓要司機飛身出車門拍咭出入。

侯爵府

牛年勳章

rip

大宅

送院時仲清醒,之後就走咗,RIP

伯爵府

回覆樓主:

尋日巴士經過見一救護車/警車d 閃燈
估吾到
RIP

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

RIP
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

大宅

RIP

公爵府

回覆樓主:

停車唔拉brake

水晶宮

D..D 發表於 24-4-25 10:04
用拍卡神器好
好多司機都唔鍾意用

都唔好,唔搏喇
拉手掣P波啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

拍卡時唔好開車門... 會安全D...
慘.. RIP

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

應該學下大陸
而家全部都掃碼支付
唔洗再咁近距離拍卡
免除要用用蚊拍拍卡或者伸個人出黎呢啲野

珍珠宮

Cheddar85ang 發表於 24-4-25 11:16
都唔好,唔搏喇
拉手掣P波啦
拍卡棍好用喎,隻腳都唔駛離開個brake

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊