跳至

首頁

尾頁

大宅

17/6 同左一班bk媽咪打邊爐, 剛巧我果枱既小朋友個個都咁鬼死叻, 又介左奶咀, 又介尿片. 當時既小Ben 仲係一舊飯, 奶咀食廿小時, 尿片又未介, 攪到我好有壓力

第 2 日"的" 起心干同佢介, hehe....... 結果不用一星期, 小Ben 介左奶咀又介左尿片, 好叻叻

不過我覺得最叻都係佢阿媽 (我), 因為夠晒狠

全靠果日打邊爐, 所以我地要攪多 d gathering

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

蓁蓁cannot!

原帖由 alysiayip 於 09-6-23 10:57 發表
17/6 同左一班bk媽咪打邊爐, 剛巧我果枱既小朋友個個都咁鬼死叻, 又介左奶咀, 又介尿片. 當時既小Ben 仲係一舊飯, 奶咀食廿小時, 尿片又未介, 攪到我好有壓力

第 2 日"的" 起心干同佢介, hehe....... ...

大宅

aly, 我見你咁勁,我都即刻同 hoi yau 介咀咀, heehee 得咗. 比想象中容易呀

真係与君一蓆話,勝過讀十年書

大宅

小方仲未介片

男爵府

出嚟飯局一次, 有得食,有得吹, 簡直獲益良多

大宅

alysia, 恭喜小ben成功介片介奶咀!

你係咪應該請同檯姊妹食飯呢??

其他bb未介片的姊妹都要加油!

大宅

17/6 同左一班bk媽咪打邊爐, 剛巧我果枱既小朋友個個都咁鬼死叻, 又介左奶咀, 又介尿片 . 當時既小Ben 仲係一舊飯, 奶咀食廿小時, 尿片 又未介, 攪到我好有壓力

第 2 日"的" 起心干同佢介, hehe....... 結果不用一星期, 小Ben 介左奶咀又介左尿片 , 好叻叻

不過我覺得最叻都係佢阿媽 (我), 因為夠晒狠

全靠果日打邊爐, 所以我地要攪多 d gathering..

睇得出, 睇得出, 真係要多謝D 同枱 MAMI 啦
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

蓁媽&小方媽,

因為你o地唔係同PY媽同枱,仲有又唔係同我同枱所以咪唔得囉,PY媽傳咗唔少秘訣俾我o家。

alysiayip

都要小Ben肯聽話至戒得o甘快,肥淇都要成4-5日啦,如果用咗PY媽教我o既方法,所以小Ben都好叻仔o家啦。

大宅

原帖由 J.Kong 於 09-6-23 11:07 發表
aly, 我見你咁勁,我都即刻同 hoi yau 介咀咀, heehee 得咗. 比想象中容易呀

真係与君一蓆話,勝過讀十年書

其實你係你夠狠咋,剪難個奶咀,勁。

子爵府

So, when is the next gathering ar ? :lol

男爵府

請問點介片? thx!

原帖由 alysiayip 於 09-6-23 10:57 發表

第 2 日"的" 起心干同佢介, hehe....... ...

大宅

after lunch with u this monday.... 攪到我都好有壓力
tomorrow tomorrow tomorrow 要立志介片

大宅

原帖由 yatyat21 於 09-6-24 02:07 發表
after lunch with u this monday.... 攪到我都好有壓力
tomorrow tomorrow tomorrow 要立志介片

悅悅媽,

唔好心急,呢Do野急唔嚟,我幫肥淇戒時都試過無數次失敗o家,但我怕肥淇返學自己懶咗尿D嬸嬸都唔得閑同你洗pat pat啦“業”住好dirty,所以我就決心要o係開學前戒喇。

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

Ben 好叻 咀不離口都介得甩!

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

小ben好叻, 咁快兩樣一齊戒哂!

別墅

Aly, 我都有聽書, 但熊貓女都未戒到片, 都係我太懶, 未夠狠!!!

大宅

原帖由 fattyangela 於 09-6-28 15:54 發表
Aly, 我都有聽書, 但熊貓女都未戒到片, 都係我太懶, 未夠狠!!!

熊貓媽,係你太仁慈咋,你個人o甘好點會好似我o甘逼肥淇同狠呀。

大宅

原帖由 Smallpigbb 於 09-6-29 00:19 發表

熊貓媽,係你太仁慈咋,你個人o甘好點會好似我o甘逼肥淇同狠呀。

講到狠...哈哈.... PY 係我的又狠狠教導後,

介片, 仲奶咀, 都是兩日OK 左

ALY, 我地教小朋友, 除左狠,

又要讚要氹要鍚架, 我家下出街唔帶車佢自己行....爽

天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

py is a good girl,

原帖由 mimimomo6 於 09-7-8 07:37 發表

講到狠...哈哈.... PY 係我的又狠狠教導後,

介片, 仲奶咀, 都是兩日OK 左

ALY, 我地教小朋友, 除左狠,

又要讚要氹要鍚架, 我家下出街唔帶車佢自己行....爽 ...

大宅

她(熊貓 ma)我悲

原帖由 Smallpigbb 於 09-6-29 00:19 發表

首頁

尾頁

跳至