自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

彤b~~加油呀!!雖然唔知你發生乜野事,我地會支持你.

禁止訪問

睛靈勳章

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

彤b, 字裡行間雖然幾個字, 但感覺妳好堅強及灑脫, 我會隔空支持妳。

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-6-26 16:07 發表

好似間屋會判俾爭到撫養權嗰方㗎...

咁如果係居屋呢

男爵府

我來支持你的決定
有乜野記得找我傾 知嗎

禁止訪問

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 子峰mama 於 09-7-3 19:11 發表

咁如果係居屋呢

居屋, 你指要轉名?
要問房署有無得豁免轉名費喎!

我當年註咗冊加返老公個名, 好似要俾幾千銀更改戶主資料

子爵府

彤 b , 加油 ar ..........

患難見真情, 你睇下你爸爸媽媽家姐同一班BK媽咪都咁支持你嫁~

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我哥揾律師搞都要幾個月呀!

侯爵府

彤b,

我雖然係BK新手,唔認識你,但你要加油呀!

我自己都有好多不愉快既經歷,但總會捱過的.

有機會記得要跟孩子們說清楚發生咩事,免得他們一知半解會放在心裹,甚至誤會你,

我當年以為孩子小,沒有和他們講,以至多年來他們活得不開心,大家關係亦不好.直至今天大的兩個長大成人,大家說起才知我忽略了,現在兒子結婚生子,才肯說出來/

我現在好努力注意和小女兒的關係,她才十四五歲,正值反叛年齡,好頭痛呵.我們做女人,做媽咪便是這邊的了.

幸好現在有BK,大家可以舒發一下.

我是過來人,經歷一定比大家多,有需要大家可以傾下.

大宅

你要帶位兩個仔, 會好辛苦.......點都好, 你都要努力..

Obe2009 你要加油too!

sisters all add oil.

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-7-5 12:07 發表

居屋, 你指要轉名?
要問房署有無得豁免轉名費喎!

我當年註咗冊加返老公個名, 好似要俾幾千銀更改戶主資料

我意思係如果係居屋,間屋會屬於邊個??

侯爵府

hehe..........我成日同佢講如果我地唔再鍾意大家,我就算八十歲都會離婚架,我一定唔會勉強自己既.

我同e+個老公so far so good la.......個女都十四五歲lor.

各位姊妹加油呵!!!

原帖由 chuchu-fighting 於 09-7-6 01:46 發表
你要帶位兩個仔, 會好辛苦.......點都好, 你都要努力..

Obe2009 你要加油too!

sisters all add oil.

首頁

尾頁

跳至