嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無媽媽買過BK賣緊廣告既小x足既鞋仔比BB, 好吾好架,有乜評價。。。

男爵府

大仔著過兩對, 好好著, 佢好喜歡

大宅

我覺得好靚,好cute,但价錢吾平,所以問下大家意見。。。

別墅

It is good especially for baby just learn to walk because the sole is not so hard. If he/she can manage to walk, you may change to another brand. the price is high $3xx

別墅

The shoes are good for babies who just learn to walk. Pedipeds are very pretty for girl. I think you should wait for another 2-3 weeks.... they are usually a little cheaper at the BB expo in August. Last year I got them at the expo. Jack & lily is good too for babies.

大宅

謝謝大家的意見!!

大宅

They have a discount now, if you buy two of bb shoes will have a abt 20% discount...

大宅

我覺得佢o地D鞋好好呀,我個女由BB著Jack & Lilly到o家下大過D著Pediped都唔錯,又輕身有舒服,佢好多時會有special,買兩對就有o家啦,仲可以簡兩個唔同牌子o添,如果你想知道D料好唔好永安有門市。

大宅

我係前年BB展買架! 買咗三對, 好好著呀!

大宅

他們話BB展大概$220, 但係上網買有的款都係200(可能斷碼),上網買是不是平過係shop買

男爵府

jack&lily and pediped都好
我個仔由6個月大著到而家20個月大就仲有著, 呢2個牌仔geh鞋亦係佢最鍾意著geh
bb嗰陣就著jack&lily, 到識行識走就著jack&lily geh my shoes系列/pediped

怕你長得太快,未及把你看仔細;怕你長得太慢,恨不得你快高長大
買得太多玩具,怕你會將佢哋四圍堆;買得太少玩具,又怕你會憨居居

男爵府

醒目開學勳章

我之前問過訂 jack & lily-15 pairs 以上 $200@

首頁

尾頁

跳至