論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我家印姐可以為了想打一個電話, 話自己阿媽C左, 當然100%係大話LA(因為從佢口中, 阿媽己經最少第二次C, 不過佢自己蠢到唔記得), 點解可以為左咁小事, 就用阿媽C左作古仔? 想打電話俾個FD咪講囉, 講大話係天性? 有冇工人係唔講大話?

大宅

我屋企隻豬精咪又係,早個零月前比我發現佢偷講電話,跟住眼濕濕同我講佢阿哥啱啱死咗,跟住上個禮拜同我講佢唔做叫我搵定工人,問佢點解又係同一個表情不過今次係老豆要入醫院,所以要即刻返去,但係又鬼拍後尾枕問我老公攞番本passport比個朋友幫佢搵僱主...跟本信佢地一成都死呀
原帖由 lestat 於 09-7-18 13:58 發表
我家印姐可以為了想打一個電話, 話自己阿媽C左, 當然100%係大話LA(因為從佢口中, 阿媽己經最少第二次C, 不過佢自己蠢到唔記得), 點解可以為左咁小事, 就用阿媽C左作古仔? 想打電話俾個FD咪講囉, 講大話係天性? 有 ...
~~MAG~~

別墅

回覆 2# pkmama 的文章

no exception, all liars !

don't believe in their stories, or just treat them as stories lah.
as long as it doesn't affect their jobs at your home, then dont care lah.
littlemak小麥 天行健,君子以自強不息!

首頁

尾頁

跳至