興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請問...呢部電話鈐聲setting....明明set左係一首歌...但...有時係出到我指定既ringtone, 有時又會出返nokia既原來ringtone....點解會咁....

多謝解答

別墅

有冇Set全部模式都用你指定既ringtone

大宅

好媽媽勳章

我間中都有咁既情況,特別係聽歌時來電既時候,明明set左分組鈴聲都會出現預設的鈴聲,奇怪!

原帖由 Maksin 於 09-7-22 16:59 發表
想請問...呢部電話鈐聲setting....明明set左係一首歌...但...有時係出到我指定既ringtone, 有時又會出返nokia既原來ringtone....點解會咁....

多謝解答

大宅

好媽媽勳章

有係update個version呀??

男爵府

我都有呢個情形

大宅

好媽媽勳章

update咗應該會無咗呢個情況!
v11 up to v21

大宅

好媽媽勳章

咁請問點update呀?我個朋友叫我千祈唔好update,佢話一update左就會hang機呀?!

原帖由 子洋爸 於 09-7-30 12:49 發表
update咗應該會無咗呢個情況!
v11 up to v21

大宅

好媽媽勳章

我都係用5800,up咗之後都有成幾個月都無hang過機lu...

別墅

另外你地有無試過用部機影完相後按修改再按加入效果後佢彈返出去,請問有無人遇過此問題呢?己經RESET過都係咁有無其他解決辦法呢。謝謝幫忙

大宅

好媽媽勳章

未試過....

禁止發言

複式洋房

Thanks

原帖由 rabbitbb 於 09-8-11 22:34 發表
咁請問點update呀?我個朋友叫我千祈唔好update,佢話一update左就會hang機呀?!

Thanks for your useful information, I've thought of buying 5800.

複式洋房

原帖由 goby 於 09-8-17 23:51 發表
另外你地有無試過用部機影完相後按修改再按加入效果後佢彈返出去,請問有無人遇過此問題呢?己經RESET過都係咁有無其他解決辦法呢。謝謝幫忙

係咪upgrade過去2.1?
我up咗都有呢個問題,我諗問題係出自private呢個folder入面。要downlad返原廠card的private folder入面的file,再copy返入去。

上邊各位講的v2.1問題都可能係因為某d file用咗中文名,v2.1 crash咗,所以就有問題。

我自己up咗2.1之後copy咗好多中文file name的mp3入去,就crash到media lib 認唔到所有歌同所有相。最尾要format咗張card,再copy過所有file先解決到!

btw,盡量用nokia music 個software去過mp3落部手機度,就唔會咁易crash。

至於ringtone,你係咪用general時係mp3鈴聲,之後用其他mode時改了原廠聲?要較返所有mode都用一樣的mp3~
嗨!大家好!

男爵府

畀面勳章

How to upgrade the version? Self served or go to the Nokia customer service center?

首頁

尾頁

跳至