跳至

首頁
23456...99

尾頁

侯爵府

畀面勳章

ivy,

妳点ar,妳生咗細b女係5係

我下個月先再戰長隆

原帖由 Ivy--yeungyeung 於 09-7-31 11:09 發表
good morning all mami
好忙呀!忙到家陣先黎報到tim
上兩個week都返左大陸玩,返大陸飲壽酒and 去左長隆玩, 班豆丁玩得好開心

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 PW530 於 09-7-31 08:25 發表
hi,

想買家居保,5知边間好,每間terms 及保費好大分別,有冇好提供

我大哥係英國保誠保險做,可留電話比你,你打比佢直接問,可參考吓!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

子爵府

arale
take care!
同時揍兩件一樣咁細都好辛苦嘩。不過生龍鳳胎咁難得, 係福氣嚟嘅。

pw

我嗰份家居保係民安, $8xx, 我係舊客有discount $6xx 一年。 ivy個細女都歲半啦。

bunny
哩個sun喺邊暑mcdonald 呀?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

原帖由 forty+ 於 09-8-3 09:00 發表
bunny
哩個sun喺邊暑mcdonald 呀? ...

我係咪都有份去生日會呀

公爵府

畀面勳章

bunny
你預我一大一細

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大仔做咗個JJ手術,係診所局部麻醉做,我陪住佢都做咗成35分鐘,係尾縫線時d麻醉藥退佢叫痛,做完痛行路都辛苦,咪叫咗架紅的,係旺角匯豐開車,上埋大坑東村我比野人,再行大帽山番到我屋企計85折$139,因臨時搭臨急問人羅電話打,我架車又泊咗係錦上路西鐵站,咪下晝成5點幾我才到西鐵站揸番架車走,日泊都係$20!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

子爵府

REEGO
大仔肯做JJ手術, 希望佢快啲唔痛同有番自信心。

bunny
oscar 鍾意乜架?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 reego 於 09-8-4 07:59 發表
大仔做咗個JJ手術,係診所局部麻醉做,我陪住佢都做咗成35分鐘,係尾縫線時d麻醉藥退佢叫痛,做完痛行路都辛苦,咪叫咗架紅的,係旺角匯豐開車,上埋大坑東村我比野人,再行大帽山番到我屋企計85折$139,因臨時搭臨急問人羅電話打,我架 ...

埋單幾錢呀 ?
我記得我細佬細個時係鄧x棠到做....做完之後返左屋企, 唔得幾時又要入返博愛 , 仲住左兩日添.

伯爵府

手術前醫生問我知唔知手術費幾錢?我話$7000是否仲有得平?佢話其實應該係$8000,但佢記得報比我$7000,佢報錯咗喎,都跟番計我$7000,後老公話會唔會將貨就價, 我估應該都唔會掛?

白豬阿仔唔係割包皮,好似應該係陰莖重整,將條JJ整番出黎呀!

伯爵府

割包皮肥仔近6歲割咗喇~~~~
預約咗呢個週六覆診呀!

伯爵府

聖安娜西餅送Rilakkuma 輕鬆小熊 Happy Plates

訂一磅有一套, 二磅二套, 如此類推,
如果唔想一次訂咁大蛋糕, 可以買三張
$118/1張coupon, 到09年12月31日前都可以用~
http://www.sthonore.com/chinese/mainset.html

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 BUNNYLEE 於 09-7-31 15:47 發表

祝妹妹早日康復

THANKS! 妹妹星期6好返啦...
但今朝俾哥哥扭醒,見佢額頭慶慶地..同佢探熱,就沒燒得好高,同佢用水抺身+飲水,(不過見天氣唔好都唔返工一早同佢去睇左),感冒囉..醫生話未過38度都唔使食藥住.

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 forty+ 於 09-8-3 09:00 發表
arale
take care!
同時揍兩件一樣咁細都好辛苦嘩。不過生龍鳳胎咁難得, 係福氣嚟嘅。

依家2件日頭擺係爺爺嫲嫲同姨婆果邊,放工我地自已湊返..到佢地讀書就返入黎架啦..(其實好想可以快d)...其實enjoy係唔辛苦架!

珍珠宮

畀面勳章

其實我都想講教下有仔仔既媽咪,包皮係點先需要割既呢? 自己真係唔識睇..

珍珠宮

畀面勳章

我仲想問一下,你地有沒d係在職媽媽返朝9晚6的,而又沒請工人又可自己湊到返學既小朋友呀? 唔知有沒一d媽咪可以短暫照顧一下小朋友既呢?

伯爵府

原帖由 arale1668 於 09-8-4 15:22 發表
其實我都想講教下有仔仔既媽咪,包皮係點先需要割既呢? 自己真係唔識睇..

去開睇醫生順問醫生叫佢睇吓有否需要割包皮?

伯爵府

原帖由 arale1668 於 09-8-4 16:03 發表
我仲想問一下,你地有沒d係在職媽媽返朝9晚6的,而又沒請工人又可自己湊到返學既小朋友呀? 唔知有沒一d媽咪可以短暫照顧一下小朋友既呢?

元朗有暫託.

伯爵府

ww,
上次我咪買左包杏仁嘅,我媽話好香,但好甜 (盒上寫冇糖 )
如你下個月去買野叫埋我呀.

伯爵府

40+

http://shop35321724.taobao.com/s ... ge-cat-35321724.htm

有冇興趣 ?

伯爵府

隻賓尼免去邊?呢2日未見蒲頭?

首頁
23456...99

尾頁

跳至