自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

8/8 第一次同d女去大陸旅行, 冇同d女帶齊証件, 剩係帶左 ID CARD 同回鄉証, 完來小朋友要帶 PASSPORT 都唔知, 跟住仲大獲 個女既回鄉証過左期:-( :-( 一次都未用過巳經過左期, 剛剛過左期2個月完唉.................都係自己唔好咁大意

侯爵府

大意jar唔係白痴~~~唔係你講,我都唔知小朋友要帶埋passport ka~~~
下次記得check清楚~~~

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

準備去旅行前一定要 Check 清楚証件是否過期..... 仲要睇清楚要帶咩証件..... 呢 D 係你唔小心, 經過呢次後你以後就唔會再有咁的情況出事架啦.

大宅

原來小朋友要帶埋passport 架, 我都唔知添

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 TWB 於 09-8-10 11:01 AM 發表
原來小朋友要帶埋passport 架, 我都唔知添

無相的身份証就要加 passport

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買個經驗,下次去邊都問清楚check清楚喇~

首頁

尾頁

跳至