爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 「少男痾尿射過街,老來痾尿滴濕鞋。」- 你聽過未?

我玩10 Km Men's Open (係第一次), 最初目標只是能在限時內完成, 但可能噚日早上天氣唔錯 (但到Full Marathon時天氣已轉壞), 加上有禁多人陪跑(好似有7,000人), 所以能以過人最佳記錄完成賽事 :mrgreen:

最辛苦係第由6km (至8 km), 因為好似跑咗好耐先至得一半路程, 但仲有一半未完成(u know what i mean).

最開心係last 400m, 一路上好多人為你打氣. 到衝線一刻, D人嗌住快d快d, 一個鐘呀.
知足知不足, 有為有不為

民房

Congratulations to CPA & Fpun 成功完成渣打馬拉松。

明年不如
波波的 Daddy 波波的 Daddy 波波的 Daddy

複式洋房

C-PA,

我都有同感。
另外,原本希望在50min內完成,但因為初段太‘塞人’,沒有機會發力;Anyway,我非常滿足,最後以59min完成。

波波的Daddy,

多謝你的祝賀。你的提意很有創意,其實我們可以在BK內發動所有爸爸媽媽在下年
:-DAMAN藥堂 :wave:

別墅

fpun, 原來我同你差唔多時間衝線, 可能已見過面.

yes, 下年可以一齊玩, 熱鬧d!! :mrgreen:

知足知不足, 有為有不為

洋房

C-PA & Fpun,

Congratulations! 跑足一點鐘,真是不簡單。平時我做Gym時都係跑30分鐘咋!勁!!!

此外,今日搭地鐵時見到在3/4又有「地鐵競步賽」喎,大家考慮o下啦!不過當日我就參加不到啦,原因在隔離「生命由誰主宰」中得知o個日在紅館有個新潮的棟篤笑佈道會,名叫「吾男吾女」,好似幾過癮咁喎,我當日打算去見識o下,有興趣可到隔離看看啦。
 :lol::-D:-P 家有淘氣嬌妻及得意仔仔 :-P:-D:lol:

複式洋房

鬍鬚Daddy,

「吾男吾女」棟篤笑會唔會講夫婦關係呢?地鐵裡實在太多「吾男吾女」Poster。很吸引。現在成為城中熱話。

民房

鬍鬚Daddy & FPun

吾男吾女係唔係 YEAH SHOW 呀?
波波的 Daddy 波波的 Daddy 波波的 Daddy

複式洋房

係 YEAH SHOW 呀!
波波的Daddy 寫道:
鬍鬚Daddy & FPun

吾男吾女係唔係 YEAH SHOW 呀?

洋房

fpun 寫道:
鬍鬚Daddy,

「吾男吾女」棟篤笑會唔會講夫婦關係呢?地鐵裡實在太多「吾男吾女」Poster。很吸引。現在成為城中熱話。

fpun,

我諗會講D男女o既騎哩野呱。

Hellomummy在隔離話:「我今晚都見到, 佢既slogan係
**男人, 難忍, 難啃
女人, 硬忍, 硬啃**
如此"吾男吾女".....好似係由兩性特點做題材, 應該幾有趣!」。

因此,相信會講夫婦溝通關係呱,見咁hot,去睇o下o麥料都好呀,横o店D飛又唔係貴,How about you?
 :lol::-D:-P 家有淘氣嬌妻及得意仔仔 :-P:-D:lol:

洋房

Hello,

唔好意思,近日真係忙到飛起,但卻很開心。先來報到,遲D再傾,O.K.?

洋房

Yeah Show 我都買

民房

煙之扣對白
張國榮說的 :-P

洋房

Crazy. :tongue:

大宅

"老來痾尿滴濕鞋" ...

老人家之家常便飯

別墅

BK Milk勳章

少年一支箭, 老年一條線

首頁

尾頁

跳至