興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 ellawyc 於 09-8-25 18:20 發表

我隱約聽到有愛的聲音在呼喚我.......
我係病人, 從來唔會隱瞞, 但記得唔好歧視我, 我會咬人.

忙到黐Q咗線忙裡偷閒順便steal chicken的維尼媽

我好慘呀.
今日去見新醫生,但個姑娘竟然miss左我個booking,我on居居咁C左去中環,等左個幾鐘,先話我聽個dr.趕住去醫院,今日幫唔到我睇,要聽日去過.....點解我依家好似比緊私家$$但睇公立咁架....好灰呀...

公爵府

原帖由 JLRLCH 於 09-8-25 17:03 發表
我無食開藥ga wor... 扮 pharmacist 得唔得?

呢位院友,想做pharmacist請去醫生度寫低履歷先.

珍珠宮

嘩遲大到啦!
教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

大宅

HIHI . ....

img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

大宅

好媽媽勳章

原帖由 pollyw 於 09-8-25 16:32 發表
Hihi!!!

到, 柯記到 !!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Froggy_joe 於 09-8-25 19:10 發表
啱啦,通常都係病人等醫生既,我依家施施然行入黎應診……

你地一個跟一個……

我要打尖排第一

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 Osb 於 09-8-26 00:38 發表

我要打尖排第一

o靚仔打尖??????
我春桃係老爺天字第一號病人
唔準霸我頭位呀~~~~~
(不過如果你病情嚴重.....比你睇先~):lol :lol :lol

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

介意再比我打多個尖麻?春""
激死我!原來食咗三年潔宜亮,係我有病定太太有病呀?救命呀,有冇人話比我知會唔會慢性中毒。
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

珍珠宮

原帖由 sillything 於 09-8-26 01:55 發表
介意再比我打多個尖麻?春"挑"
激死我!原來食咗三年潔宜亮,係我有病定太太有病呀?救命呀,有冇人話比我知會唔會慢性中毒。

食咗三年潔宜亮?
教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sillything 於 09-8-26 01:55 發表

唔驚. 柯仔除咗食潔而亮, 仲有萬潔靈, 漂白水, 洗潔精,呵....呵....漏咗藍威寶同威x先生
以家仲健在, 我地呢d衰僱主, 唔好唔記得多謝"姐姐"對我地既厚愛呀 !!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 ellawyc 於 09-8-26 01:07 發表

o靚仔打尖??????
我春桃係老爺天字第一號病人
唔準霸我頭位呀~~~~~
(不過如果你病情嚴重.....比你睇先~):lol :lol :lol ...

嘻嘻, 柯記人見人愛, 睇病都可以打尖.
維尼媽, I U

大宅

我估唔係中毒, 不過可能已經上左癮.........第日工人無落潔而亮, 你可能會頂癮得好辛苦, 所以.......醫生呀))))) 快d幫下佢先 .

大宅

乜唔係因為見你嚴重d先比你打尖嗎?
原帖由 Osb 於 09-8-26 12:43 發表

嘻嘻, 柯記人見人愛, 睇病都可以打尖.
維尼媽, I U

公爵府

食咗三年潔宜亮??佢用黎洗碗呀??

公爵府

大夫,
您好耐無應診呀???咁多院友要打尖既.

公爵府

我心情靚番晒啦,
今日卒之見識到個專業醫生啦.果然勁.
逐項細心問,再解話.最正係唔駛SIDE時間,即使開始療程.
嘻嘻,依家信心大左好多,希望Winne做契媽成功.

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆 34# FA8866 的文章

頂!洗煲呀,太太我鍾意乾淨,無事嘅你死我都會死啦。得啦得啦,無嘢喎!
唔通我鍾意污糟,所以我從來都唔用潔宜洗嘢!
醫生你話比我啦!:-( :-(
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

水晶宮

回覆 36# FA8866 的文章

祝你
馬到功成
水到渠成
心想事成

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩 ~ 乜轉咗嚟哩度咁隱蔽? 好彩我都揾到

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 sillything 於 09-8-26 18:05 發表
頂!洗煲呀,太太我鍾意乾淨,無事嘅你死我都會死啦。得啦得啦,無嘢喎!
唔通我鍾意污糟,所以我從來都唔用潔宜洗嘢!
醫生你話比我啦!:-( :-( ...

咁我公主好些小, 佢唔係用潔而亮洗碗, 只係用嚟刷玻璃, 明明買埋玻璃水俾佢, 佢都要用潔而亮刷玻璃, 幾驚佢刷花塊玻璃! 唉 ~

首頁

尾頁

跳至