興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

好威風呀! 警車 ???? 佢睇來好ENJOY wor
原帖由 sweetcouple 於 09-8-29 09:39 發表

佢對脾仔FIT左好多LA...

大宅

佢地做正經野時係唔會用架, 其他野/ 其他時間可能叻過你同我. 只好train亞女獨立d........工人始終係有一日離開, 亞女呢d年紀可以開始獨立 la. 我亞女/仔都train 緊, 好彩依家重聽我點, 過兩年佢地可能唔采我呢.:cry:
原帖由 hinhinmummy 於 09-8-28 15:49 發表

唉, 甘佢係乖既, 即係蠢, 我都知佢無駁咀已經好好, 後尾call 老公, 叫佢今晚吾好gut 個工人甘多, 呵, 我驚佢pat炮吾撈.......

d 細既又無手尾, 個大的又吾用腦...... ...

侯爵府

原帖由 SandraLo 於 09-8-28 23:10 發表

當年我老公有兩個3呎半書櫃响廳, d bun好鍾意將我地睇緊嗰本書求其是但插番入書櫃, 咁我地就揾餐死!

EXACTLY, 個個工人都係甘, 依家呢個又特別蠢, 所以阿女好怕佢執野就叫佢吾好掂阿女d 野, 點知佢係吾掂呀, 就求其pat 埋一邊, 阿女又依懶慣, 就係甘發生呢單野law

qqqqq

我都有train 阿女獨立, 我直頭叫阿女自己去課外活動(係屋企附近, but 要過馬路), 但個個都好似當我痴線甘, 話吾得, 連琴老師都話吾可以比佢自己返屋企, 佢自己帶佢返到黎我屋企門口, 攪到我有小小吾好意思.................

屋企d 野, 無工人果一排, 兩隻野係獨立左小小, 但一有返工人就又變左依懶law

伯爵府

好媽媽勳章

我又黎留返條毛毛先:loveliness:
btw, fa fa,你係咪睇伍e生呀?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 bb鼠 於 09-8-29 22:22 發表
我又黎留返條毛毛先:loveliness:
btw, fa fa,你係咪睇伍e生呀?

見您留腳毛,送個香比您.

我睇個醫生姓So架.伍e生好出名架???
我早兩日先係bk 搜下有無呢個Dr.So既資料,原來其他媽咪都話佢係貴.即係唔係我幻覺啦.

珍珠宮

原帖由 hinhinmummy 於 09-8-29 15:19 發表

EXACTLY, 個個工人都係甘, 依家呢個又特別蠢, 所以阿女好怕佢執野就叫佢吾好掂阿女d 野, 點知佢係吾掂呀, 就求其pat 埋一邊, 阿女又依懶慣, 就係甘發生呢單野law
...

唉.....佢地淨負責執嘢..... 嗰d 嘢係乜唔知, 揾唔揾得番係你嘅事唔關佢事!
教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章

原帖由 saiwanho 於 09-8-29 02:42 發表

wow I love that bike!!

How much does it cost?

How long does it take to fully recharge the battery?

八番嚟!! 深圳羅湖有得買, 唔係太貴

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 FA8866 於 09-8-29 22:51 發表

見您留腳毛,送個香比您.

我睇個醫生姓So架.伍e生好出名架???
我早兩日先係bk 搜下有無呢個Dr.So既資料,原來其他媽咪都話佢係貴.即係唔係我幻覺啦. ...

伍e生都係係中環,佢幫我生女女架...我見佢係生值科專家,so我睇下你係咪睇佢姐...
我唔知你睇d咩,我見過有人拿d針藥要5000幾蚊,而我產前檢查要850蚊(3年幾前)...其實都幾貴...但最緊要好麻

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 bb鼠 於 09-8-30 18:35 發表

伍e生都係係中環,佢幫我生女女架...我見佢係生值科專家,so我睇下你係咪睇佢姐...
我唔知你睇d咩,我見過有人拿d針藥要5000幾蚊,而我產前檢查要850蚊(3年幾前)...其實都幾貴...但最緊要好麻 ...

我睇IUI,佢見佢,做個超聲婆--$1,800.另再加針.埋單5,600.,我估今之如一take過,要預20,000左右.
不過您講得啱,最緊要好,我之前個位我都用左接近10,000,但.....

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 pollyw 於 09-8-28 12:30 發表
“太太,我真係有隆胸喎!!”

哇卡卡~~~ 我至愛廣告呀~
以下係維尼媽狂想版本, 內容如有雷同, 實屬偶然, 因為我病發!!!

(叮噹)
mom : 唔好"戀"咁開門呀!!!
阿太 : "阿嘅淥親太cup"
阿fee : "阿哥食立賓fee立peanuts"
阿un : "死女包黎自彥道呢薯銀"
美女發晒光咁現身 : "我來自七情!"
(全家直樹姆指, 然後豎起X指)

美fee : "賭神!!"
阿fee : "佢真係有隆胸喎~~"
全家 : 但佢係經7情訓練出黎架喎!!!!

好, 發完神經, 我去食藥瞓覺~~~

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 pollyw 於 09-8-28 14:17 發表
我知丫…您黎探病丫嘛!!:lol

探病要帶手信喎...
以前興"浦浦egg" "利蚊蜡"
而家興9999金條呀
快d黎探我~~

1號病人留字

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 ellawyc 於 09-8-31 00:47 發表

哇卡卡~~~ 我至愛廣告呀~
以下係維尼媽狂想版本, 內容如有雷同, 實屬偶然, 因為我病發!!!

(叮噹)
mom : 唔好"戀"咁開門呀!!!
阿太 : "阿嘅淥親太cup"
阿fee : "阿哥食立賓fee立peanuts"
阿un : "死女包黎自彥道 ...

維尼媽,gum 正的狂想曲應該在馬評中連載!

男爵府

原帖由 ellawyc 於 09-8-31 00:52 發表

探病要帶手信喎...
以前興"浦浦egg" "利蚊蜡"
而家興9999金條呀
快d黎探我~~

1號病人留字

阿維尼媽確實病得好厲害,要入深切治療。。。

男爵府

原帖由 Osb 於 09-8-30 12:30 發表

八番嚟!! 深圳羅湖有得買, 唔係太貴

謝謝柯記!您常常都有第一手資料,快靚正!

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 saiwanho 於 09-8-31 01:10 發表

阿維尼媽確實病得好厲害,要入深切治療。。。

耶~好衰o架,一入新診所就癲笑

維尼媽,得閒我會入深切探下妳

子爵府

醒目開學勳章

大夫~~~~~~~~
我又要排下隊先 但係我應該無病,我係來探親的,請問深切係邊層?我去探春

首頁

尾頁

跳至