自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁
casllsac 該用戶已被刪除

禁止訪問

畀面勳章

珍珠宮

相愛咪得囉, 登唔登對 ??? 做比人睇呀 ???? o係街大把人唔登對啦, 唔通叫人離婚呀 ????

原帖由 牛奶妹妹 於 09-8-26 19:37 發表
大家覺得佢地真係咁幸福?
真係一d都唔覺,個女同個男既都唔登對喇!
仲要等24年先可以見光,我就唔覺幸福喇!

珍珠宮

我同你都有咁嘅感覺, 不過有啲人又唔認同, 有啲就同意, 其實劉德華唔係我偶像, 但見到佢咁做, 保護老婆, 都覺得佢做得幾好, anyway, 佢哋咁樣默認都 ok 吖, 唔使吓吓要你哋同意嘅, 我<樓主>覺得朱小姐幸福係因為個老公
o係呢個時候懂得保護自己.....所以咪幸福囉......總好過有啲(偽)人敢做唔敢認吖.....

原帖由 catobaby 於 09-8-26 17:16 發表
見佢拖住朱小姐, 嘩!!好MAN啊!!我仲鍾意佢多D添

大宅

這種幸福要付出許多代價!自己父親死去,這個男人仍要閃閃縮縮,到連影迷都話他不是時才逐一放料,補鑊!不過算啦,都成五十歲啦,還是偶像派咩?當D影迷低能咁!

所以如果咁叫幸福,算啦!你們比她幸福得多!起馬與老公出街可堂堂正正的拖著自己的老公,不用低下頭不能見人!

大宅

如果跟咗個男人24年,到自己個父親死時,仍未能得見光的機會,換轉是你,你會點呢?會覺得這個男人是保護你,還是自私呢?

大宅

譚詠麟當日都是與他一樣情況,而且佢更離譜的是已有一個合法的妻子,但與另一個女人一起更生了仔,那女人的父親去世,他立即登下在訃聞中公開了自己及那女人的身份,在傳媒及觀眾面前認了自己的兒子,雖然他的行徑不好,但至才令一個跟了他二十多年的女人在她的父親的離去而得到了真正的安慰!這才是保護自己女人,孩子的男人!(我不是譚詠麟的粉絲)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

幸福未必說得上,二十年前就應該要做。人生匆匆就過,一個人有幾多個十年可以等……等你向大家坦白,雖然係私事,但開心事無需偷偷摸摸。

大宅

原帖由 YY1101 於 09-8-26 20:33 發表
幸福未必說得上,二十年前就應該要做。人生匆匆就過,一個人有幾多個十年可以等……等你向大家坦白,雖然係私事,但開心事無需偷偷摸摸。

讚同讚同!!!!

洋房

無論有無名份都好,一個女人肯跟一個男人24年,幸唔幸福,開唔開心,我諗都無需多講la~

大宅

回覆 50# 潮爆.媽 的文章

這是甚麼年代?一個女人可以無名無份的委委屈屈咁過24年,夢想一日可以守得雲開見月明,點知月明個日是自己父親去世的日子,這個男人仍只是自私的想著自己的事業!我會替這個女人不值吧!

伯爵府

樓主,你知不知道為甚麼有那麼多傳媒採訪他們,因為劉從來不肯公開朱的身分,人人都有好奇心,你越是保密,別人就越有興趣知道。他的自私連累朱在喪父後要面對大量傳媒,身心疲累,我見猶憐!我相信如果他早公開,記者數目肯定不會有那麼多。

他年輕時不肯公開還勉強可以原諒,年長後還是不肯公開,使朱父至死還是不能安息就很有問題了!他現在才拉著朱的手,我相信是基於輿論的壓力,擔心影響形象。

有網友說他總比公開了又去胡混的藝人好,但是男人不可以既公開又專一的嗎?

當然除了這點,我是頗欣賞他對工作的態度的。

珍珠宮

你講得都有道理....

原帖由 hkaa 於 09-8-26 21:23 發表
樓主,你知不知道為甚麼有那麼多傳媒採訪他們,因為劉從來不肯公開朱的身分,人人都有好奇心,你越是保密,別人就越有興趣知道。他的自私連累朱在喪父後要面對大量傳媒,身心疲累,我見猶憐!我相信如果他早公開,記者數目肯定不會有那 ...
casllsac 該用戶已被刪除

水晶宮

比個名份你, 都未必捱到24年啦, 做藝人都唔駛坦蕩蕩咩都要公開架, 何lee lee夠有名有份啦, 又如何?

我相信劉生同朱小姐呢24年都有共識, 不惜一切捍衛家庭保護家人先會用呢種生活方式, 都唔輪到我地呢D外人評論!

公開左就無人影咩? 咪天真啦, chi lam, 秋官, 檸檬, 狄波, E神...............咪一樣影.

大宅

回覆 54# casllsac 的文章

有咩安危呢?咁所有結咗婚又公開婚姻狀況的藝人的另一半不是很危險?根本不用為一個自私的男人找藉口!

由始至終不是因為連fans都話佢唔啱,佢唔會拖朱小姐出來!

始終是別人家事,不容我們評論,但我只為那個女人不值吧!
跟了24年,到自己父親去世也不能堂堂正正的說劉德華是她的丈夫,不能公開告訴別人這是劉的子女!好慘呀

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 mangolee 於 09-8-26 22:24 發表
有咩安危呢?咁所有結咗婚又公開婚姻狀況的藝人的另一半不是很危險?根本不用為一個自私的男人找藉口!

由始至終不是因為連fans都話佢唔啱,佢唔會拖朱小姐出來!

始終是別人家事,不容我們評論,但我只為那個女人不值吧! ...

作為外人,佢哋公唔公開都唔關我事,難聽講句,佢死老豆我又唔會心痛! 但係,作為家人,如果朱小姐你個姐妹/女兒,你見到佢真心真意對個男人廿幾年,而個男人又一直唔肯公開佢既身份,身為親人既你,問心,你會點諗?

公爵府

好感動

珍珠宮

原帖由 wewe 於 09-8-26 22:10 發表
比個名份你, 都未必捱到24年啦, 做藝人都唔駛坦蕩蕩咩都要公開架, 何lee lee夠有名有份啦, 又如何?

我相信劉生同朱小姐呢24年都有共識, 不惜一切捍衛家庭保護家人先會用呢種生活方式, 都唔輪到我地呢D外人評論!

公 ...

大宅

別人家事公開與否真的不關我們事,但因為見到話佢幸福,真係唔知幸福的定義是甚麼?

至少在這裏的bk大大比這朱小姐會幸福得多!老公唔會周圍同人講未結婚,未生仔,......如果結婚一定會公開,點收得埋咁大個仔........真 係藝人=偽人:lol :lol

首頁
12345...7

尾頁

跳至