自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

原帖由 我想生三個 於 09-8-27 10:45 發表

其實我最唔明既就係....點解雞毛蒜皮既小事都可以抝一餐... 是鬼爛旦啦,有咩好嘈,贏咗有得分咩...

侯爵府

原帖由 alicemic 於 09-8-26 23:12 發表

但係個老公係公開場合唔認你喎! 你都覺得幸福?

不好意思,容許我多嘴講一下我的感覺,他沒有不認,他袛是不回應,你們沒看到報導,大馬那裡的居民都知道劉德華是朱小姐的老公,而朱小姐家裡無論有甚麼事他都會幫手,而朱小姐的親友亦都視他是自己人(看朱老先生出殯那天的傘陣多整齊那麼多記者都影不到劉生便知),所以他沒有不負責任,這是個人意見,不喜勿罵.

侯爵府

原帖由 happyyee 於 09-8-26 23:47 發表
公唔公開根本唔關我地事. 佢地相處左24年. 華仔完全係0緋聞. 冇人影到去滾. 冇包2奶. 已經係一個好男人. 點解要同阿倫比. 阿倫有老婆同等個女人生仔. 就算佢老豆死左而公開有2奶又點. 唔通就係愛
唔好一定話係華仔唔 ...

我都是這樣想,支持.

支持華仔.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

是但啦! 既然劉德華呢3個字既作用可以大過佢所有既失誤,就算佢係皇帝,係一個家入面佢都係一個普通男人啫! 係出面唔認有老婆/女朋友同唔回應有無老婆/女朋友又有咩分別? 你叫係老公試吓就知啦! 不過呢d對人唔對事既點講都無用! 劉德華萬歲!

珍珠宮

都唔知有乜好拗??? 我地唔係當事人, 根本唔知廿四年黎發生過咩事! 究竟係邊個唔想公開都不得而知.

公唔公開對我地有乜影響? 點解大家要咁care呢?? 唔通做藝人就一定要每事匯報俾公眾知? 駛唔駛搞個答問大會呀?

人地而家兩個一齊企出黎就係話俾大家知事實, 但內裡所有野唔需要解釋得一清二楚.

珍珠宮

劉德華........我越來越欣賞你....... Yeah........

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

這個幸福=24年

禁止發言

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

如果用平凡人嘅角度看事件,我都唔會周圍同人講我有patner喇定點,但一定會給朋友親人認識!私人事被人知得越多別人會想知道更多!

平凡人都可以響Facebook裡面都可以選擇自己嘅資料公開或只供朋友親人看啦!我諗當藝人更希望可以保留自己嘅私人事!

藝人唔易做,當藝人嘅親人更難!

禁止發言

casllsac 該用戶已被刪除

珍珠宮

係呀, 我諗佢哋幸福都唔得, 開 topic 好似特登比人鬧咁.....唉......

原帖由 casllsac 於 09-8-27 18:38 發表

唔好咁勞氣啦!呢度係好多人唔睇題目就衝入去亂咁開火架!真係好無聊架!人家明明開個幸福標題,唔知點解到最後會變咗好似殺人全家咁....硬係要話個標題開得一啲都唔幸福.....
不過算拉我地有我地去支持華仔,咪得囉!係 ...

水晶宮

其實如果我係朱麗倩, 都未必想公開關係, 因為唔想出街比人指指點點, 成日比記者跟....
今次牛華似乎係順應民意間接公開同朱的關係, 專登做比人睇(拖住朱時我都覺得佢好man, 身型又fit, 都替朱開心);
但我又覺得只要佢兩個開心, 公唔公開對我地都無影響, 唔值得爭拗!

珍珠宮

我唔係怕, 係好冇意思o者, 我又唔係叫人和應, 講吓都好似要<抄家>咁, 你明白我就最好啦......
casllsac 多謝你....

原帖由 casllsac 於 09-8-27 19:56 發表

唔怕呀!我仲係度呀!你都見我有係度反擊!
千祈唔好俾佢地影響心情,我地要繼續支持華仔!
我覺得佢地最襯,最幸福添!

禁止訪問

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 casllsac 於 09-8-27 21:27 發表

如果拖個個係我,我即刻暈低都似...
我都想

首頁

尾頁

跳至