自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

好嘢!真係服咗佢同辛苦佢啦!

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大宅

水晶宮

原帖由 Giant 於 09-9-13 10:28 發表
睇完呢篇報導, 四叔同子淇都鬆一口氣, 因仲有4個Quota

一般醫生建議的最多開刀次數是四次...
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

醒目開學勳章

原帖由 easonkinki 於 09-9-13 20:02 發表
其實東涌d大房可以間到4間房,夠住架啦!有成6xx尺,我覺得最勁係得老公搵錢,有6個仲要+1個工人,我諗緊佢c6幾錢收入

咁多個小朋友..估收入都要有3萬以上....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

勁!!

男爵府

水晶宮

如果人均收入低...好多也都可以申請資助...例如學費書本費計劃外免疫針等等...慳慳地...兩三萬一個月可以應付到了...
少奶奶的身份,丫頭的命...

民房

勁.....

大宅

好野!!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

睇完報紙都覺得佢好勁 , 最緊要係佢小朋友個個好好乖, 識自動自覺做功課 , 又和睦 .
甘樣湊就好開心 .

大宅

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

唔知點解睇完後, 我第一個諗法就係 : 佢係靠自己唔係拎綜緩就好啦. 不過佢地真係好勁一下湊咁多個, 我湊一個都湊到傻.

禁止訪問

大宅

咪即係呢個,佢話之前嗰4個小朋友都係意外(同第一任丈夫)...好奇怪咯...何來咁多意外,重想唔要,又要揾命博,我反而覺得佢有D不負責任.:;pppp:
Jessie身形瘦削,個子矮小,怎麼看也不像是個五孩媽媽。她稱自己今年廿四歲,十八歲生第一胎,差不多每隔年多生一個。現在懷有五個月身孕,準備迎接第六個孩子。
她為第一任丈夫生了四個孩子,跟現任丈夫則懷有第二胎。為何生這麼多?「因為喜歡小朋友。」Jessie答得很簡單,過了一會後才道出另一個原因﹕「之前四個都是意外來的,初時沒想過要,之後兩個是計劃想要的。」為何有此轉變?她毫不思索地說﹕「我有小朋友,丈夫沒有。我知道他很喜歡小朋友。他是個很負責任、家庭觀念很重的人。」
http://happypama.mingpao.com/cfm/webnews_redirect1.cfm?NewsFile=20090823%2Fja%2Fol%2Fola1%2Etxt

首頁

尾頁

跳至