美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔記得響邊本雜誌見到﹐呢種方法可以令皮膚更生...有無人已經試過/會考慮試??

如果真係work....我覺得而家D科技好利害, 但係又有D得人驚

大宅

幹細胞?你指做facial定打入去先?我依家做緊一隻叫做prp注射,因為之前見到我個fd打完好靚,就跟住去打,但效果真係好靚,尤其是我生完之後皮膚又黄又鬆,老公都有d嫌我走樣,不過打完要等三個星期先見效,冇諗過效果都幾滿意,我d fd話我個樣後生好多,有時高科技都真係幾神奇...

子爵府

Please tell more about it. And PM to me where I can do it.

男爵府

原帖由 bbfeby212 於 09-9-15 19:35 發表
幹細胞?你指做facial定打入去先?我依家做緊一隻叫做prp注射,因為之前見到我個fd打完好靚,就跟住去打,但效果真係好靚,尤其是我生完之後皮膚又黄又鬆,老公都有d嫌我走樣,不過打完要等三個星期先見效,冇諗過效果都幾滿 ...

can u also pm me? my skin quality is really bad....

禁止訪問

別墅

why didn't you try to do some facial first? Or do you think the facial doesn't work on your face?

原帖由 BRITTANY1 於 09-9-15 20:57 發表

can u also pm me? my skin quality is really bad....

大宅

May I know how long does it last? I saw it costs HK$12000.

別墅

係呀~~
好貴,唔知係咪真係有用呢

大宅

起初我都好擔心唔知打d咩落塊面度,後來個Dr話係抽自己血,用血裹面o既好似話係血小板打,所以先安心d....當然我見到個fd打咗好我先去啦,因為如果冇熟朋友介紹我都唔敢上去,費事俾人係咁sell...

大宅

起初我都好擔心唔知打d咩落塊面度,後來個Dr話係抽自己血,用血裹面o既好似話係血小板打,所以先安心d....當然我見到個fd打咗好我先去啦,因為如果冇熟朋友介紹我都唔敢上去,費事俾人係咁sell...

別墅

原帖由 bbfeby212 於 09-9-16 14:24 發表
起初我都好擔心唔知打d咩落塊面度,後來個Dr話係抽自己血,用血裹面o既好似話係血小板打,所以先安心d....當然我見到個fd打咗好我先去啦,因為如果冇熟朋友介紹我都唔敢上去,費事俾人係咁sell... ...

係呀﹐我係想問呢隻野﹐純粹8下 (本身皮膚無咩大問題﹐有keep做laser treatment)....請問效果last 多久? 要做幾多次? 做左係咪唔洗做laser??

大宅

o係網上見到的,大家可以參考下:
ACR-PRP自體細胞激活肌膚療程是一個自我皮膚更生技術,利用自身血漿組織,用高科技分離提取並活化而成富血小板血清(Platelet Rich Plasma-PRP)然後再注入皮膚。其活性PRP能衍生自體多種皮層生長及修復因子,能修補衰老受損肌膚,激活皮膚細胞功能,改善新陳代謝;並促進皮層中幹細胞重生使自身肌膚組織重建再造及膠原增生。接受ACR-PRP激活肌膚療程後於數週至一個月內可看見肌膚質素多方面的改善,包括彈性、光澤、緊緻和嬌嫩等,讓肌膚煥發青春。

由於治療用回自己血液中的成份,所以比注入任何其他物質都較為安全,一般療程後2-3 日,臉部會有輕微紅腫,但無任何副作用。 ACR-PRP 可注入皮膚不同層面,能針對表皮幼紋、填充凹陷和撫平皺紋、又可豐滿下塌肌膚組織。治療後可見到皮膚整體感覺年輕及容光煥發。比一般治療效果明顯不同,讓妳的肌膚重獲新生。此技術經醫學及臨床驗證效果卓越。已在歐美多國應用,日本約在三年多前率先引入亞洲,經此治療之客戶均對它一致好評,亦獲當地傳媒廣泛報導。

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

How much for each time?

原帖由 bbfeby212 於 09-9-16 14:24 發表
起初我都好擔心唔知打d咩落塊面度,後來個Dr話係抽自己血,用血裹面o既好似話係血小板打,所以先安心d....當然我見到個fd打咗好我先去啦,因為如果冇熟朋友介紹我都唔敢上去,費事俾人係咁sell... ...

複式洋房

想知多D過程係點,可去
http://hk.myblog.yahoo.com/tvb8queenie/article?mid=64603

我睇到都怕怕....

大宅

can you pm me how much and where to do it? thanks.

禁止訪問

複式洋房

我都做左2次, 我做好平咋, 唔使你講到成$12000咁貴喎, 不過我見到有d成$16000添呀!!!!!!!貴到傻!!!!!!
我果度仲係中環都幾gd既醫生幫我打添, 都係$4000一次之嘛~ 手勢都係出名好果d!
話是話, 做完真係覺得皮膚好左有彈性左~ 值得做既!

男爵府

做完一次, 可以keep到幾耐呀...咁係咪即係d皮膚係整體係young咗呢??

複式洋房

原帖由 vivicvic 於 10-3-12 16:37 發表
我都做左2次, 我做好平咋, 唔使你講到成$12000咁貴喎, 不過我見到有d成$16000添呀!!!!!!!貴到傻!!!!!!
我果度仲係中環都幾gd既醫生幫我打添, 都係$4000一次之嘛~ 手勢都係出名好果d!
話是話, 做完真係覺得皮膚好左 ...
到到都過萬蚊, 你果到$4000? 好吸引喎.
可唔可以PM醫生個名同地址黎呀? Thanks!

首頁

尾頁

跳至