嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

型號係Combi TS-3

朋友個老婆有左孖b,佢想問下有冇人用過呢架孖b車,同埋好唔好用呀?請各位俾d意見,唔該晒咁多位!

子爵府

有冇人用過呀?

別墅

我有用緊, 車身夠窄, 出入都方便. 我大廈部LIFE都入倒. 但因為車身窄, 呀B個位都窄D, 預計只可以用到兩歲.
另外部車都唔算真係好重, 收起之後, 都可以揹住. 唯一唔好就係大陽擋太短.

原帖由 yeeyeey2k 於 09-10-12 10:55 發表
有冇人用過呀?
喜樂的心, 乃是良藥 :-P

子爵府

可以用到兩歲都算幾好喎,不過我同事話多數係佢老婆一個人用,其實一個女人用又o唔ok呢?我同事好怕架車難用囉....
不過佢其實都睇過好多牌子,暫時呢架差唔多算係最平既,佢都有比較過Esprit,佢話呢架會好少少。

原帖由 sarahlin 於 09-10-12 11:08 發表
我有用緊, 車身夠窄, 出入都方便. 我大廈部LIFE都入倒. 但因為車身窄, 呀B個位都窄D, 預計只可以用到兩歲.
另外部車都唔算真係好重, 收起之後, 都可以揹住. 唯一唔好就係大陽擋太短.

...

別墅

我未試過一個人推架車落街, 我都無乜信心, 次次都係有老公一齊. 我諗出入大堂, 要推門又要推孖車都幾難搞, 始終有多個人會好D.

原帖由 yeeyeey2k 於 09-10-12 12:11 發表
可以用到兩歲都算幾好喎,不過我同事話多數係佢老婆一個人用,其實一個女人用又o唔ok呢?我同事好怕架車難用囉....
不過佢其實都睇過好多牌子,暫時呢架差唔多算係最平既,佢都有比較過Esprit,佢話呢架會好少少。

...
喜樂的心, 乃是良藥 :-P

子爵府

唔該晒呀,佢點都會買架孖b車既,不過又心大心細想問多d意見咁解。

原帖由 sarahlin 於 09-10-12 13:37 發表
我未試過一個人推架車落街, 我都無乜信心, 次次都係有老公一齊. 我諗出入大堂, 要推門又要推孖車都幾難搞, 始終有多個人會好D.

別墅

hello,

我諗緊Peg-Perego既Aria Twin, around $3900, 係03 Baby有售, 不過無貨, sales姐姐話訂貨都要快, 由於物料短缺隨時停產, 請問有無人用過lee款孖b車??

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 逍遙派 於 09-10-13 10:15 發表
hello,

我諗緊Peg-Perego既Aria Twin, around $3900, 係03 Baby有售, 不過無貨, sales姐姐話訂貨都要快, 由於物料短缺隨時停產, 請問有無人用過lee款孖b車??

$3900好貴下喎...
我用緊嗰部三輪孖車都係千七蚊,可以坐到五歲嘅

大宅

我都係用呢部, ok架 !
可以出入任何正常門口, 梯間, 自動電梯等等

我打算出讓, 有興趣 pm 我 !

子爵府

你部車都幾靚喎,響邊度買ga?咩牌子黎ga?

原帖由 yennie 於 09-10-13 21:10 發表

$3900好貴下喎...
我用緊嗰部三輪孖車都係千七蚊,可以坐到五歲嘅

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 yeeyeey2k 於 09-10-15 11:14 發表
你部車都幾靚喎,響邊度買ga?咩牌子黎ga?

你見過我架車?
牌子係instep(美國牌子嚟㗎)
喺淘寶買㗎

別墅

I use the old version of this buggy since my girls were born, they are now 3.5 years old, I seldom use it now except going to Disneyland.

The buggy is light and compact, very easy to push and close, I can use it to go everywhere myself.

For $$$ point of view, it really worth it..

複式洋房

我有一架同你想找的同牌子的左右孖B車出售,有80%新,大約1200(可商議),有興趣我可以E_MAIL 相片給你看。
原帖由 逍遙派 於 09-10-13 10:15 發表
hello,

大宅

請問你係淘寶買,咁計埋運費要幾錢呢,PM你架車相我看看可以嗎?
原帖由 yennie 於 09-10-15 13:43 發表

你見過我架車?
喺淘寶買㗎

子爵府

你個blog其中一張相有你架BB車呀^^

原帖由 yennie 於 09-10-15 13:43 發表

你見過我架車?
喺淘寶買㗎

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 gigamindbb 於 09-10-19 00:03 發表
請問你係淘寶買,咁計埋運費要幾錢呢,PM你架車相我看看可以嗎?

我唔識pm相呀
呢版有張相
http://hk.myblog.yahoo.com/yenniedarkins/article?mid=1029

我都唔識喺淘寶買野
都係我托朋友幫我買
我嗰架由北京運落嚟
重15kg
運費約$350

我架孖車都幾重㗎
不過推起上嚟好輕~
單手推都得
都無幾可要攞起架bb車
而且可以坐到五歲
啱晒我

呢到仲有好多款
不過記住睇下係咩牌子...大牌子會有d保障
http://search8.taobao.com/browse/50005998-50010218/n-7-------g,nvwv6mjsgqydemjvhbptaxzq----------------0-----------------------g,5nylb66muu----------------40-grid-coefp-0-all-50010218.htm

大宅

我自己都用緊, 好用, 淨係得我同印印兩大兩小咁出街都ok, 最重要都係車身夠窄, 一般通道或扶手電梯都上到, 摺起之後又唔阻地方, esprit 0個 部摺咗我覺得同冇摺冇咩分別
原帖由 yeeyeey2k 於 09-10-8 17:03 發表

型號係Combi TS-3

朋友個老婆有左孖b,佢想問下有冇人用過呢架孖b車,同埋好唔好用呀?請各位俾d意見,唔該晒咁多位! ...

複式洋房

我想買Combi TS-3的二手孖b車,有興趣出讓, pm 我

男爵府

親子達人勳章

My twins are now 1.5 years old. Their combined weight is 50 lbs. Together with the twins trolley will be over 70 lbs. It has become very heavy and quite dangerous for using in the escalator. So I seldom use it now. Only use it for going to Disneyland.

Now I usually use one single trolley and the other baby being carried by Dad or the maid. Cause they now can walk and explore and feel bored and don't like to stay in the trolley for long.

大宅

如果前後果款會唔會安全d同易d控制 ? 各位可否介紹一下 ?
[url=http://www.TickerFactory.com/]

首頁

尾頁

跳至