嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

囡囡就嚟2歲, 咩牌子會比較適合呢? 睇過Dr Kong, 不過好似好硬咁. Adidas / Nike 嗰D又唔知適唔適合? 比D意見吖.
以上純粹個人意見, 如有得罪, 多多包涵!

禁止訪問

大宅

原帖由 margelee 於 09-10-22 00:55 發表
My bb is wearing Combi, it's getting too small, when I want to buy a new pair for her, its all sold out. I eventually bought a Hubsche 机能鞋, very good, on sale around $100 only. I bought it from a ...

我個囡都有對Combi, 覺得都唔錯. 但係大大吓係咪應該轉反d個鞋底再硬d呢?

子爵府

行得穏應該要比佢着d 硬底的鞋, 因為佢係街都會行, 我就買咗puma的波鞋比佢, 但個底千其唔好太厚個d(e.g convser), 個d太厚冇咁好着, 對於2歲的小朋友, 所以買波鞋要選d薄底的好d。

大宅

我比阿囡著Dr. Kong
佢好似唔知有分幾大著d乜野鞋

大宅

原帖由 丁丁超人 於 09-10-22 16:41 發表
我比阿囡著Dr. Kong
佢好似唔知有分幾大著d乜野鞋

我都有睇過Dr Kong, 但會唔會太硬呢?

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仔2歲後係穿 adidas, nike, new balance 果 d

so far 我覺得 new balance 係最舒服, 因為佢係 wide 鞋頭設計, bb 穿得好舒服

Dr. Kong, 我仔仔唔喜歡穿, 成日一穿就話唔舒服

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我個女著clarks,因為專for toddlers,所以我覺得ok..不過佢都有adidas呢類鞋,比佢襯衫都唔錯...
同埋賣鞋個女仔話,all star果d鞋唔適合著得耐架....

大宅

原帖由 $_$ 於 09-10-22 16:46 發表

我都有睇過Dr Kong, 但會唔會太硬呢?

鞋身比較重d
初時阿囡著好似見都好辛苦
要大大咁踏步行
e家就著慣左啦^^
我個囡係著波鞋仔

子爵府

我d fd已經送左幾對Nike & Adidas俾仔仔兩歲後着,個款都幾型仔,質地ok,不過覺得宜家着緊既combi係最好既,但係Combi都冇小童size,第日點都係穿Nike, Adidas & Puma囉,費事side左啦。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我大女 都係買d nike 波鞋and涼鞋仔比佢著咋...ok啦!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bibi shoes 同公雞牌我都覺得ok

首頁

尾頁

跳至