自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原帖由 emilylam 於 09-11-3 15:07 發表
我估佢地會黑面囉,但無辦法,我真的不想呀!日後大家都有心病了...唉..做人難。

...

樓主,
佢地開得口, 又唔識醒目. 喱d親戚都少見d啦. 而家有d 心病都算係咁啦.
如果比佢地入黎住, 就唔止心病啦. 你"感覺"到啦, 之前你地ok, 就鬼咁好口. 而家你地少少反抗就黑面??!?! 而家邊個 求人喎. 大把sis 支持你!!!

禁止發言

別墅

Sorry but I must say that because of you and your 大陸表哥, we (Hong Kong mums) cannot buy milk powder (always out of stock) or must pay more $ to buy (price up)

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 HY2007 於 09-11-5 12:07 發表
D大陸人真係...
我大陸表哥求我,仲要黑面對我啊!
幫左一次就會有下一次,只會變本加厲!

慶幸樓主你已經推左佢地…
你不需擔心佢地唔高興、黑面等等,請看看我的悲慘遭遇,便會明白了!
SORRY,呢排忙左D,我講講大6表哥既事︰

去年 ...

我諗你快d拒絕幫你表哥,佢地直情當你啊四,又不斷搵你笨,有呢d親戚反面就反面,又唔使死,依家仲要搞到你屋企同個仔,你小心你c6忍唔住會爆發呀

執子之手,與子偕老~

珍珠宮

一定唔得...冇得傾.

[uote]原帖由 emilylam 於 09-10-24 18:57 發表
c6既大陸親戚要過0黎我地屋企生bb&坐月,等証件出左先返大陸..我同c6都要返工,唉...實無覺好訓..換係你,你會答應嗎? [/quote]

大宅

D大陸人真係...

你不需擔心佢地唔高興、黑面等等,請看看我的悲慘遭遇,便會明白了!

去年 ...

唔好聽佢電話啦!!! 以後同佢保持距離好d.
下次佢黎, 即刻關門出去, 話約左人, 唔理佢啦.

大宅

畀面勳章

我奶奶都有個大陸親戚仲勁,話就黎生個月要去我奶奶屋企住,直到生完坐埋月先返大陸,不過我奶奶唔理佢地,話坐月都係我去佢屋企坐月先啦,唔得閒招呼佢地

水晶宮

嘩,你表哥都幾極品!
好像覺得你幫佢係奉旨咁!!
真係幫得一次,下次食住上!

D大陸人真係...

去年 ...

大宅

記得佢地出院個日出街去到夜一夜呀....再唔係返99到/外家訓一晚

首頁

尾頁

跳至