自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2009年10月27日 蘋果日報

【本報訊】國家主席胡錦濤口中「比黃金還珍貴的寶貝」的黃金寶,昨日在濟南全運個人公路賽揚威。

「阿寶」多年來訓練歷盡艱辛,可幸在單車路上孤獨作戰,但情路上並不孤單,他賽後首次開腔向相戀多年的謝姓女友作出結婚承諾,會在 2012年倫敦奧運後踏上紅地毯。

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

琴日先同C6估緊黃咁忙,會唔會未有女朋友,估唔到今日就睇到呢段新聞,恭喜晒
正義或會遲來但不會缺席

珍珠宮

原帖由 lauksuk 於 09-10-27 07:25 AM 發表

【本報訊】國家主席胡錦濤口中「比黃金還珍貴的寶貝」的黃金寶,昨日在濟南全運個人公路賽揚威。

「阿寶」多年來訓練歷盡艱辛,可幸在單車路上孤獨作戰,但情路上並不孤單,他賽後首次開腔向 ...

恭喜晒!

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

禁止訪問

子爵府

運動好講求體能 及自身條件
好多教練揀接棒人唔係單一睇勤力
我相信唔只你朋友個仔上唔到 有好多都係
出賽永遠都係睇排名
如果佢係得 就唔會因為前面有人就放棄
黃金寶個人係好定壞我唔識
但佢最起碼幫佢團隊提出控訴
一個基本場地都無. . .

佢係hk number 1, 乜資源佢都會有優先權
以前無場 佢都第一

對上嗰次世界賽 佢用盡全力為隊友擋阻力行先
嗰個室內賽 從來無單車選手咁樣做過
佢付上嘅體能 唔係比賽選手能簡單

咁嘅運動員心態 我真係睇唔到佢係一個自私嘅人
希望無令你覺得唔開心

原帖由 homlau 於 09-10-27 10:34 發表
我附近有個阿姨,佢個仔都是玩單車的。同阿寶是隊友,玩了好幾年都是無機會升呢。因為每次比賽都要為了阿寶做嫁衣。單車是講求合作。黃金寶在單車路上不是孤獨作戰,而隊友就真是孤獨離開。阿寶現在佢先講話青黃不接,希望幫 ...

禁止訪問

男爵府

真係估唔到佢咁忙都有時間拍拖喎

男爵府

恭喜晒
原帖由 lauksuk 於 09-10-27 07:25 AM 發表

「阿寶」多年來訓練歷盡艱辛,可幸在單車路上孤獨作戰,但情路上並不孤單,他賽後首次開腔向 ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至