跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我沒有經驗選擇東涌區的幼稚園, 可否給我一些意見有關青草地及保良局幼稚園? 謝謝.

別墅

前2个星期佢地開放日, 你有無去呀? 我對女而家係青草地返緊K1..你想問乜呢??

伯爵府

hi mingger
依加k1 d 老師如何? 比起以前好似換左好多人
原帖由 mingger 於 2009/11/3 16:02 發表
前2个星期佢地開放日, 你有無去呀? 我對女而家係青草地返緊K1..你想問乜呢??

別墅

我唔知以前d老師点,我女讀1A 班, 班主任鍾老師好好,細心..又了解每个小朋友..每日放學佢會同我講返呀女有咩做得好或者要注意/改善既地方..呀女超like返學, 仲會講鍾老師話乜話物..

伯爵府

hi mingger
who is ms chung? is it with glasses?
原帖由 mingger 於 2009/11/4 17:38 發表
我唔知以前d老師点,我女讀1A 班, 班主任鍾老師好好,細心..又了解每个小朋友..每日放學佢會同我講返呀女有咩做得好或者要注意/改善既地方..呀女超like返學, 仲會講鍾老師話乜話物.. ...

別墅

yes..she wear glasses

原帖由 Little_cy 於 09-11-5 10:42 AM 發表
hi mingger
who is ms chung? is it with glasses?

男爵府

To mingger: 請問多唔多人讀呢間學校呢???
我打算比囝囝11年入學, 宜家報名會唔會太早???

別墅

青草地同保良局都係熱門, 自已比較鍾意青草地, 11年入學唔係而家報, 出年9月到你去問吓, 10月佢地會有開放日..之後再決定啦

原帖由 kaka1128 於 09-11-30 12:58 AM 發表

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 kaka1128 於 09-11-30 00:58 發表

如果你想報青草地嘅playgroup嘅話,你打去問定啦...
佢地嘅playgroup好早就full㗎啦

首頁

尾頁

跳至