自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 雪文 於 09-11-19 17:52 發表
係呀, 咁真係好啦. 我上星期係我哋間萬O揾唔到, 仲以為唔再出了. 等我再去第二間揾下先.

佢的手霜都好用的, 拍得上大牌子.

PS: 我都$ 19.9 買咗羊奶, 嫌佢香得制..或者唔鐘意個隻羊奶味.

...

我都買左羊奶果隻, 潤就幾潤, 不過太香

王國長老

王國長老

原帖由 洛婷 於 09-11-19 17:42 發表

唔同架 ,
你講得岩 , 係一隻 korea 品牌嘅護膚品牌 , 貴

亞版主近期迷上咗佢

妳滅口
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 miffymiffy 於 09-11-19 17:58 發表

卓悅有, 細細pack 好似旅行裝咁. (唔知係咪水貨) 百幾蚊算下都好

係呀 , 未用過....買 sample 試下先都幾好 ,

萬一唔岩用都唔洗咁肉痛 ,
如果買貨裝 , 一 set 基本 3 set 要幾仟蚊

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 edea 於 09-11-19 18:05 發表

妳滅口

唔關我事架 , 唔好殺我呀
係你自己簽名檔果到講咋

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 HAZEL920 於 09-11-18 10:50 發表
我早前買野送左之萬0牌既潤唇膏, 蜜桃乳酪味, 原本唔打算用, 但打開聞到好香, 搽上咀, 原來好潤下 好過雜果冰好多

蜜桃乳酪味..聽起黎好吸引

男爵府

睛靈勳章

請問有冇媽咪用過萬X牌既衛生巾&BB紙尿片呢?

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 mayymlam 於 09-11-18 16:02 發表
我買左萬x牌既有機糙米洗頭水同護髮素~正
呢set今日買左幾好 隻味好似西柚味 我重買左支擦去死皮26過幾 用完個面真係擦到好多死皮

大宅

點解我買支羊奶二十幾?因為泵裝???

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

今日去咗掃貨啦~

買咗袋片 XL, 32片 $55.9
啱啱拆嚟睇質地, 似噓X樂
唔似日本片外層係透氣棉質, 佢比較膠~
內層摸上手OK, 用後感要聽朝先可以發表!

一支蜂皇漿蜜糖潤手霜, 好潤又唔立... 有少香味, 可以接受~ (19.9)
OK易推 & 搽完真係好滑

一樽蜜糖滋澖沐浴乳 - 紫藤花香 (22.9)
又係要用完先可以report~

其餘就係你哋介紹嘅heel cream & 糙米洗頭水~

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 miffymiffy 於 09-11-19 18:00 發表

我都買左羊奶果隻, 潤就幾潤, 不過太香

我試左陣香太香,香到臭,我就頂唔順,無買到!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

噚晚試新, 阿仔條片今朝捲到棉胎咁漲但都無漏, 果然唔係浪得虛名 (噚晚仲要用咗開奶茶開奶, 應該更利尿... 天氣凍又少咗排汗, 計計埋埋真唔嘢少!)

今朝沖涼用咗嗰支蜜糖沐浴露, OK啦, 無阿仔支shower gel咁潤, 但好過平時用嘅滴露沐浴露

糙米洗頭水有陣陣橙香, 唔錯

伯爵府

尋日我去買左佢支DERMA CREAM,感覺都幾好。

仲有買滿150蚊個人謢理產品, 送50元COUPON, 下星期可以買滿100再用。

公爵府

仲有咩野值得買呢??

公爵府

原帖由 小倩 於 09-11-21 14:27 發表
噚晚試新, 阿仔條片今朝捲到棉胎咁漲但都無漏, 果然唔係浪得虛名 (噚晚仲要用咗開奶茶開奶, 應該更利尿... 天氣凍又少咗排汗, 計計埋埋真唔嘢少!)

今朝沖涼用咗嗰支蜜糖沐浴露, OK啦, 無阿仔支shower ...

濕左會唔會好似惠x個隻咁露出d jelly咁既野嫁??

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 小倩 於 09-11-21 14:27 發表

今朝沖涼用咗嗰支蜜糖沐浴露, OK啦, 無阿仔支shower ...
洗頭水同護髮素都有陣陣香味 我覺似西柚味

王國長老

原帖由 lovejy 於 09-11-23 01:28 發表

濕左會唔會好似惠x個隻咁露出d jelly咁既野嫁??

用咗2晚, 無漏過喎

公爵府

原帖由 小倩 於 09-11-23 02:10 發表

用咗2晚, 無漏過喎

THX..等我都買黎試下先..

公爵府

原帖由 chloe18媽媽 於 09-11-23 01:35 發表
洗頭水同護髮素都有陣陣香味 我覺似西柚味

用左頭髮會好乾嘛??

侯爵府

醒目開學勳章

原帖由 lovejy 於 09-11-23 03:16 發表

用左頭髮會好乾嘛??
唔乾 冇霸王咁乾

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唔係喎, 我反而好鍾意支羊奶d香味, 揸完隔一陣, d味好似BB仔d奶蘇味, 好鍾意呀........, 我老公都問我揸左d嘜野好似成個BB咁, 而且而家做緊75拆.

首頁

尾頁

跳至