自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 Teresa 於 09-11-21 23:25 發表

我唔打算post佢既full address喇, 一來係人地私隱, 二來呢位住o係黃埔花園既BK mami真係見到我呢個post既話, 佢亦都心知肚明! 佢個人冇品我係好嬲, 不過我唔會好似佢咁亂咁將d個人資料用!
...

呢個住黃埔既阿媽,好應該pm樓主解釋下囉

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

建議樓主把【有】BK mami

改為【某】BK mami

因為【有】意識上唔止一位...

而且都可以話係多數

而【某】理論上只能解為一個的意思

P.S某BK mami認真過份=.=
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

珍珠宮

有幾多個賊會自首丫!!!

原帖由 Sindy 於 09-11-22 00:45 發表

呢個住黃埔既阿媽,好應該pm樓主解釋下囉

伯爵府

係啦~我都覺得"住得黃埔都唔會窮啦"...點解可以咁CHEAP咁冇品既?:;pppp: :;pppp: :;pppp:

侯爵府

好媽媽勳章

你冇聽過, 有$人, 唔會窮咩, 就係lee d算死草原因law
原帖由 carrie_1102 於 09-11-22 00:54 發表
係啦~我都覺得"住得黃埔都唔會窮啦"...點解可以咁CHEAP咁冇品既?:;pppp: :;pppp: :;pppp:

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

咁唔係喎

住黃埔未必好得去邊喎

想當年做黃埔百住廣場

都見識過好多CHEAP人

(帶埋賓賓拉手拉車應該唔會路過啩)

都偷雞粉啦<----記住唔係雞精喎

仲有好過CHEAP嘢數之不盡=.=
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

男爵府

呢啲根本就係盜取他人資料,同偷竊冇分別,係犯法架!可以報警。

男爵府

畀面勳章

原帖由 芝達 於 09-11-22 01:11 發表
呢啲根本就係盜取他人資料,同偷竊冇分別,係犯法架!可以報警。

Support!! 可以報警!! 明知個VIP唔係自己都去改地址.....咁同去銀行冒他人改地址有乜分別?!!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

真係咩人都有.... ...

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 tammy2008 於 09-11-21 22:44 發表
好過份喎 ~

大宅

我睇到呢單野,
一諗幾驚我有份拎人vip no.
同埋我想講..
唔該果位媽咪自重
呢件事係一個好唔尊重人既行為,
人地借no.比你,你反而去改人資料?
唔好攪衰晒 大佬
從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

好過份

侯爵府

畀面勳章

真係要"強烈指責"喎....
貪心到咁不如唔好買啦....
幾張coupon買起你個人格,似乜?

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 sonic04 於 09-11-22 01:00 發表
咁唔係喎

住黃埔未必好得去邊喎

想當年做黃埔百住廣場

都見識過好多CHEAP人

(帶埋賓賓拉手拉車應該唔會路過啩)

都偷雞粉啦

有錢嘅人唔一定有品
無錢又未必無品,何必着眼於住哪屋苑

住半山都未必個個有品
---生命無價,請支持領養---

珍珠宮

D人都係好過份!

原帖由 Teresa 於 09-11-21 10:42 PM 發表
非常不滿既一件事.....

我自己今日去左龍濤買羽絨, 用自己既VIP No., 老闆問我有冇收到coupon買新出o個款外套, 我話收唔到, 佢問我係咪搬過屋冇改地址. 一check之下, 發現佢地電腦記錄中, 竟然唔係我自己既地址 - ...
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

伯爵府

以後點敢post vip 借人用呀......某黃埔媽咪, 你簡直係不知所謂, 其身不正, 點教下一代....!!!

大宅

畀面勳章

呢位媽咪實在離譜同胆大包天,真係俾佢影衰哂我哋.難得有啲媽咪真係好好心,無條件咁借出自己個vip no.,人哋真係諗都冇諗過會俾人連地址都改埋,就係因為俾呢種咁下三流的人搞寸哂,我諗以後都冇乜媽咪肯借出佢哋個vip no.俾我哋嫁喇 .

我係樓主我就一定會去報警,佢一定衰硬,冇可能可以放過呢種人. 個位"亞嬋",吾該佢自己反醒吓啦 !

子爵府

醒目開學勳章

真係估佢唔到啦...咁都做得出..

首頁
23456...9

尾頁

跳至